NISU SE SLOŽILI

"KO SE VALJAO!?" SVAĐA TRENERA VOŠE I RADNIČKOG NA KONFERENCIJI: Spomenuo nefudbalske stvari, nastala polemika! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Slavoljub Đorđević i Radoslav Batak ušli su u polemiku posle meča na konferenciji za medije.

Izvor: YouTube/Superliga/Screenshot

Vojvodina i Radnički remizirali su u nedelju na "Karađorđu" (1:1) u meču u kome smo videli i jedan crveni karton, ali i mnogo faulova zbog kojih je na kraju bilo i nervoze.

Trener "lala" Slavoljub Đorđević je u svom izlaganju na konferenciji za medije optužio igrače Radničkog da su se "valjali", na šta nije mogao da mu prećuti kolega Radoslav Batak, novi trener niškog tima. Čim je Đorđević počeo da priča o tome, Batak mu je "upao" u reč, pa je nastala polemika.

"Bilo je dosta nefudbalskih stvari. Od 45. minuta je krenulo valjanje, zadržavanje vremena, ušla je nervoza u igrače...", govorio je Đorđević, kada ga je prekinuo Batak koji je sedeo do njega.

"Ko se valjao? Naš igrač leži, vi dajete gol. Ko se valjao? Ne razumem...", odgovorio je Batak.

"Jesam li te prekidao? Prvo, Kahriman u 45. minutu... Nisam se svađao. Majstore, okliznuo se i pao", naveo je Đorđević obraćajući se svom kolegi.

"Ko priča o Kahrimanu?", pitao je Batak kolegu.

"Pao je sam... Šta treba da izbacimo loptu kad padne sam? To je moje viđenje. Ako ti vidiš drugačije, to je tvoj problem, moj nije", rekao je Slavoljub Đorđević i nakon toga su se tenzije smirile, a konferencija je privedena kraju bez ponovnog dizanja tonova.

Pogledajte i golove sa ovog meča!

Vojvodina - Radnički (sport)
Izvor: Youtube/Superliga Srbije