LJUBIO, PA IZGUBIO

NEJMAR LJUBIO MANEKENKU NA ŽURKI, A NA TERENU NI SENKA ONOG IGRAČA: Opet ga prozivaju - evo gde je bio pre poraza PSŽ-a!

Autor Nebojša Marković

Nova kriza u Pari Sen Žermenu...

Izvor: Profimedia/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Instagram/neymarjr/Printscreen

U Pari Sen Žermenu nikad nema mira! Nakon prvobitnih priča da su se u ekipi stvorili klanovi nakon dolaska velikih zvezda poput Lionela Mesija, Serhija Ramosa i Đanluiđija Donarume, usledio je "nedozvoljeni" intervju Kilijana Mbapea u kojem je otkrio da je letos želeo da napusti klub.

Ali ni tu nije kraj, pošto je sada na udaru javnosti u Francuskoj i - Nejmar! Pre svega zbog njegovih loših partija, ali i nije promašla ni žurka na koju je Brazilac otišao!

PSŽ je upisao osam uzastopnih pobeda na startu sezone u francuskoj Ligi 1, ali su proteklog vikenda izgubili 2:0 od Rena. Iako su na terenu bili Mesi, Nejmar, Mbape, Anhel di Marija i ostali, Parižani su doživeli poraz kojim se mediji u Francuskoj i dalje bave.

Posebna meta medija bio je Nejmar! "L'Ekip" je naveo da je Brazilac daleko od igrača kakav je bio kada je igrao za Barselonu, ističući da nije "ni senka" fudbalera kakav je bio kada je PSŽ za njega platio 222.000.000 evra Kataloncima.

Navodi se da je Nejmar za poslednja dva pogotka koja je postigao morao da potroši čak 41 udarac ka golu, a i "Parizjen" ima svoje kritike na račun brazilskog superstara.

Oni navode da je Nejmar protiv Rena odigrao svoju najslabiju partiju ove sezone, postavljajući pitanje hoće li Nejmar ikada više igrati onako kako je to nekada činio.

Nejmaru nije pomogla ni činjenica da je neposredno pred meč sa Renom bio gost na rođendanskoj žurki Sindi Brune, francuske manekenke koja je ugostila nekolicinu igrača PSŽ-a, među kojima su osim njega bili i Kilijan Mbape, Marko Verati i Serhio Ramos:

Ostaje da vidimo hoće li uslediti odgovor Nejmara...