OPA!

KONAČNI NAPAD! JUVEOVA TOTALNA OFANZIVA NA SRBINA: Vlahovića "otimaju" 2022. i imaju DVA plana - Hoće samo njega!

Autor Nebojša Marković

Srpski napadač bi mogao da završi u Juventusu naredne godine, pišu italijanski mediji.

Izvor: Profimedia

Nikad kraja obrtima u slučaju Dušana Vlahovića! Pričalo se da ide, da ostaje i potpisuje novi ugovor, a onda i da ga je odbio. Sada je stigla nova velika prekretnica u priči Srbina i Fiorentine.

Juventus je ozbiljno "zagrizao" i ima dva plana kako bi mogao da dovede Vlahovića tokom 2022. godine!

Italijanski gigant je rešio da krene u konačni napad na Srbina, ne bi li ga iz Firence doveli u Torino. Mediji na Apeninima bruje da bi Juventus već od januara mogao da krene u ofanzivu. Ali ne bacaju sve karte samo na jednu, već na dve ideje!

Ideja Juventusa je da Vlahovića pokuša da dovede već u januaru, ali imajući u vidu i leto 2022. godine. Prva opcija je da Srbin stigne među "bjankonere" na sličan način kao Federiko Kjeza svojevremeno.

To bi značilo dvogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup Vlahovićevog ugovora. Time bi Juventus sebi dao vremena pre nego što uplati veliku svotu novca na račun "Viole".

Druga varijanta je da Juventus pošalje nekog igrača kao deo razmene, pa da doskorašnji šampion uz trampu obezbedi i novac. Obe varijante ovog posla italijanski mediji poput "Tutosporta" i "Kalčomerkata" procenjuju da će biti vredni najmanje 60.000.000 evra.

Vlahovićev ugovor sa Fiorentinom traje do leta 2023. godine i još uvek ga nije produžio, iako je bilo brojnih najava. Zbog toga Juventus želi da brzo reaguje i već u januaru proba da dovede momka koji je u novoj sezoni postigao šest golova na osam mečeva.