OVO JE PROBLEM

DO JUČE HEROJ, A SAD IZDAJNIK - "GO*NO JEDNO": Navijači Milana brutalno izvređali Điđija, haos pred meč Italije!

Autor Milutin Vujičić

Vraća se na "San Siro", a tamo mu se sprema nimalo prijatan doček.

Izvor: Profimedia

Italijanski golman Đanluiđi Donaruma odlučio je ovog leta - najboljeg u životu - da promeni klub. Odbio je da produži ugovor sa Milanom i postao je novi član Pari Sen Žermena, a "rosoneri" mu to neće oprostiti.

Golman koji je ponikao u Milanu, i debitovao kod Siniše Mihajlovića još kao tinejdžer, nije se poneo džentlmenski prema klubu i zbog toga je već bio na meti uvreda navijača, a poslednje upozorenje dobio je pred meč reprezentacije Italije na "San Siru" u okviru fajnal-fora Lige nacija.

Dok se prvak Evrope sprema za meč sa Španijom u polufinalu ovog takmičenja na stadionu Milana, na jednom mostu u tom gradu osvanuo je transparentu kome je jasno najavljeno šta ga čeka.

"Donaruma, go*no jedno! NIkad više nećeš biti dobrodošao u Milanu", napisali su ultrasi tog kluba.


Prethodno je golman, heroj Italije na Evropskom prvenstvu, zatražio od navijača Milana oproštaj i zamolio za razumevanje, ali je jasno da ga neće biti pošto ne trpe izdaju. Prvo je Donaruma dugo otezao oko produžetka ugovora, a potom je otišao bez obeštećenja i tako direktno naštetio klubu.

Zanimljivo, Donaruma je trenutno drugi golman u Pari Sen Žermenu, pa je i oko toga nastala prava zbrka i priča se o tome da želi da ode zbog "južnoameričkog klana" koji forsira Kejlora Navasa.