Ide

TALENTOVANI HRVAT ODUSTAO OD FUDBALA, IDE DA RADI U BOLNICU: Ovo je prilika koju ne smem da propustim!

Autor Nikola Lalović

Cibalija ostaje bez veziste, ali Osijek je dobio - medicinskog tehničara!

Izvor: Youtube/IB Times

Iz hrvatske lige nam dolazi vrlo neobična vest za današnje prilike, jedan do skora prvoligaški fudbaler raskinuo je ugovor sa svojim klubom kako bi se zaposlio! 

Vinkovačka Cibalija ostala je bez Zvonimira Filipovića, koji je u 24. godini rešio da je dosta fudbala i da će se preseliti u Osijek gde je našao posao u struci. 

"Letos, kad sam se vraćao u Cibaliju, sa sportskim direktorom Krešimirom Tomićem sam se načelno dogovorio da će mi klub izaći u susret ako nađem neki posao koji bi zadovoljio moje životne ambicije. To se sada i dogodilo, zaposlio sam se u Osijeku, u struci, kao medicinski tehničar i priča se rasplela ovako kako se rasplela". rekao je Filipović. 

On uskoro počinje da radi u bolnici, a do sada je bio na stipendijskom ugovoru u matičnom klubu.

"Nisam mogao da biram trenutak, ukazala se prilika koju nisam smeo ni mogao da propustim. A ako se zaposlim, ne mogu biti na stipendijskom ugovoru s klubom. A i ne mogu odrađivati svakodnevne zahtevne, gotovo profesionalne, drugoligaške obaveze", rekao je Filipović. 

Ovaj vezista je još nastupao za drugi tim Hajduka i Osijeka, Mladost iz Potrenje i Solin, a u karijeri ima i 25 prvoligaških nastupa za Cibaliju.

Pamti se detalj iz 2017. godine kada se zamalo ugušio na fudbalskom terenu, pošto mu je jezik zapao u grlo, ali sudija ga je sjajnom reakcijom spasio. Pogledajte: 

Sudija spašava Hrvata
Izvor: Youtube/IB Times UK

Tagovi

hnl