Loše, loše...

DEBAKL SRBIJE PROTIV BIH - NIJE POMOGAO NI IGRAČ BAJERNA: Zvezdin klinac pogodio protiv golmana crveno-belih!

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaleri Srbije ubedljivo poraženi na prvom kontrolnom meču sa BiH.

Izvor: MN Press

Reprezentaciju Srbije u novembru očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a kako stvari stoje, treba do tada da se uigra još mnogo stvari. Reprezentativci do 19 godina na jednoj od poslednjih provera ubedljivo su poraženi od komšija iz BiH!

Fudbaleri iz Bosne i Hercegovine gostuju ovih dana u Srbiji gde će protiv našeg nacionalnog tima odigrati dve kontrolne utakmice. Prva je bila na programu danas u Staroj Pazovi, na terenima Kuće fudbala, a Srbija nije bila ni blizu dobrog rezultata - 0:3!

Srbija U19 - Bosna i Hercegovina U19 0:3 (0:1)
/Čuić 32', 56', Kahvić 52'/

Selektor Dejan Branković iskoristio je ovu priliku da šansu ukaže velikom broju igrača. Iako je ovo generacija do 19 godina, na terenu su bili i neki fudbaleri koji su već dobro poznati široj javnosti.

Gol su po poluvreme čuvali Partizanov Matija Gočmanac i Zvezdin Marko Ćopić, u drugom delu meča igrao je Samed Baždar, a kao starter je zaigrao Nemanja Motika iz Bajerna, koji je zbog Srbije odbio Nemačku.

Ipak, ni svi oni nisu bili dovoljni da Srbija izbegne ubedljiv poraz. Dvostruki strelac bio je Filip Čuić iz splitskog Hajduka, dok je jednom mrežu Srbije tresao Aleksandar Kahvić koji nastupa za Crvenu zvezdu.

Prilika za revaš mladim fudbalerima iz BiH biće u nedelju, 10. oktobra, u Bačkoj Topoli.

SRBIJA: Gočmanac (46. Ćopić), Lazić, Krsmanović (62. Živković), Petković (62. Miletić), Kovačević (53. Obradović), Gluščević (53. Mićić), Stanković (46. Baždar), Ajdar, Motika (58. Hrstić), Subotić, Milovanović (46. Krstić).

BOSNA I HERCEGOVINA: Šahinović (83. Dalipagić), Musić (83. Popara), Cvjetinović, Šukilović (68. Trako), Šakota (83. Ramić), Krdžalić (68. Ilić), Kahvić (77. Jaganjac), Mehmedović (68. Daničić), Čuić (77. Beuk), Sučić (83. Erić), Kapetanović (77. Jovašević).