ZBUNIO SE?

"TAJ FUDBALER NIJE NI POZVAN!" NOVINARKA ISPRAVILA SELEKTORA BIH: Gaf na konferenciji, ovako se Petev "Iščupao"!

Autor Milutin Vujičić

Pitali su selektora Bosne i Hercegovine da nabroji trojicu najboljih igrača Ukrajine.

Izvor: YouTube/Ukrainian Assoсiation of Football/Screenshot

Bosna i Hercegovina takmiči se verovatno u najluđoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pošto se pored lidera Francuske još tri tima bore za mesto u baražu, a sada nas čeka konačni rasplet.

Meč odluke mogao bi da bude susret Ukrajine (8 bodova) i Bosne i Hercegovine (6 bodova) koji se danas od 20.45 igrao u Lavovu, a na konferenciji selektora Ivajla Peteva pred meč dogodio se zanimljiv gaf kada nije dobro razumeo pitanje jedne novinarke.

Na pitanje koja su to trojica najopasnijih igrača Ukrajine, selektor je uzeo da nabraja na prste i izdiktirao ih je po važnosti: Malinovski, Jarmolenko i Jaremčuk.

Međutim, novinarka je dobacila da "Malinovski nije ni pozvan za reprezentaciju", što je sigurno znao i Petev, ali...

"Ja sam samo rekao koja su to trojica ukrajinskih fudbalera trenutno najbolja, po mom mišljenju", uz blagi osmeh dodao je selektor Bosne i Hercegovine.

Zanimljivo je da su BiH i Ukrajina upravo u poslednjem do sada odigranom kolu upisale po prvu pobedu u kvalifikacijama. Ukrajina je pre trijumfa nad Finskom (2:1) remizirala pet uzastopnih mečeva, dok je BiH pre pobede u Kazahstanu (2:0) imala tri remija i poraz.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt