REŠENO

TRENER REKAO DA SE SMIRI, A ON GA UDARIO U LICE!? Poznat epilog nezapamćenog skandala u srpskom fudbalu

Autor Milutin Vujičić

Pomoćnik je udario trenera usred meča...

Izvor: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije, Facebook/Veljko.Simic7/Screenshot

Veliki skandal potresao je srpski fudbal pošto je tokom vikenda na utakmici između Slobode i Sušice, u okviru Srpske lige Zapad, došlo do nezamapćenog incidenta.

Trener golmana užičkog tima Veljko Simić udario je svog trenera Gorana Đukića usred utakmice. Šef stručnog štaba se srušio na zemlju, spale su mu naočare, a Simić je potom pobegao sa stadiona i pre nego što mu je sudija pokazao karton, da bi nakon svega i policija došla kako bi uzela izjave svedoka i pokrenula postupak.

U međuvremenu reagovala je i Sloboda i oglasila se saopštenjem u kome je navela da od nadležnih organa očekuje da urade svoj deo posla i da se nadaju da će Simić biti adekvatno kažnjen, dok su oni već učinili šta je u njihovoj moći.

Upravni odbor je odlučio da Simića odmah isključi iz kluba, a šefu stručnog štaba dali su podršku da nastave pobedničku seriju, pošto je dobra igra sa utakmice sa Sušicom potpuno pala u drugi plan nakon nezapamćenog incidenta.

Za sada traju samo nagađanja o tome šta se zaista desilo, prema jednoj priči Đukić je tražio od klupe da se smiri i ne komentariše, a da je zbog toga besno reagovao Simić.

U zvaničnom izveštaju delegata stoji da je do incidenta došlo posle kratke konfrontacije.