Fudbal

IMA 20 GODINA I NIJE IGRAO CELU GODINU, KAKO SE TO NE ZNA? Selektor Srbije NEMOĆAN - Naši sede u Laciju, Sitiju, OVDE!

Autor Mladen Šolak

Selektor Zvonko Živković otvoreno je govorio o problemima posle ubedljivog poraza protiv Francuske.

Izvor: TV Arena sport 1

Mlada reprezentacija Srbije glatko je izgubila od Francuske na stadionu Partizana (0:3), a selektor Zvonko Živković konstatovao je posle meča očigledno - bolji su!

Na prvo postavljeno pitanje o tome šta nije valjalo u igri našeg tima, selektor Živković je počeo da priča otvoreno.

"Sva francuska deca igraju standardno u svojim klubovima, na oku su selektora i šta mogu da kažem? Bolji su od nas, ja sam zadovoljan što su naša deca dala u ovom trenutku svoj maksimum. Nažalost, rezultat je takav kakav jeste i nemam nameru da objašnjavam niti mogu u dve-tri rečenice da pričam o problemima sa kojia smo se susreli", izjavio je on za TV Arena sport.

Napadač Metalca, bivši član Votforda Filip Stuparević, napustio je igru pre kraja, a selektor je objasnio da nije u pitanju povreda.

"Nije povreda, on prošle godine nije igrao. Dečak od 20 godina nije igrao celu godinu. To da znate. Nije mi jasno kako se to ne zna. On je talentovan momak i mi smo iz te naše baze koja je jako mala morali da izvučemo tako nešto. Imamo igrača u Laciju, tri meseca ne igra, imamo momke koji su potpisali za Mančester siti i ne igraju i nisu igrali ni u našoj ligi", dodao je Živković.

"Da ne dužim, zasluženo su pobedili", zaključio je selektor.

"Orlići" posle četiri odigrane utakmice stoje loše na tabeli, jer imaju samo četiri boda u isto toliko utakmica, pa su pretposlednji na tabeli.