Tako je!

POSTAO HEROJ, A ZNA DA MOŽE I BOLJE OD OVOG! Vlahović zapretio Portugalu - ''Niste favoriti protiv nas!''

Autor Dušan Ninković

Sjajni srpski golgeter puca od samopouzdanja nakon golova u klubu i nacionalnom timu.

Izvor: MNPress

Reprezentacija Srbija pobedila je Azerbejdžan, a Dušan Vlahović postao heroj oktobarskih mečeva u kvalifikacijama. Nakon pobedonosnog gola u Luksemburgu, napadač Fiorentine je nastavio i sa dva pogotka u Beogradu!

Forma iz kluba prelila se u nacionalni tim na pravi način, pa je večeras Vlahović fantastično odmenio Aleksandra Mitrovića koji zbog opasnosti od suspenzije nije bio u startnoj postavi. Iako je mlad, Dušan nije podlegao pritisku, vodio je Srbiju do pobede.

Zbog njegove sjajne partije Srbija je stigla do pobede, a u prvoj izjavi nakon meča njemu je bilo krivo što pobeda nije ubedljivija.

''Dominirali smo tokom cele utakmice, stvorili smo veliki broj šansi. Mogli smo da ih iskoristimo i više od tri. Najbitnije, uzeli smo tri boda i idemo na finale u Portugal'', rekao je Dušan Vlahović nakon meča.

Pogledjate detalje sa meča:

Sjajni srpski fudbaler postigao je dva gola i praktično doneo Srbiji dve pobede u oktobru, ali nije u potpunosti zadovoljan!

''Nikad nisam zadovoljan, kada si zadovoljan to više nije to. Moram iz svega da izvučem maksimum, mogao sam bolje i danas - da upišem još neki gol ili asistenciju. Hvala Bogu, svi smo završili meč zdravi i sad idemo dalje'', dodao je napadač.

Po rečima golgetera Fiorentine, kvalitet srpske reprezentacije nikad nije bio problem.

''Svesni smo bili svog kvaliteta, znali smo da on postoji. Sada smo se namestili, pa u Portugalu imamo podjednake šanse. Treba da odemo hrabro, ne vidim zašto oni imaju veće šanse od nas. Bitno je da odigramo najbolje što umemo i da probamo direktno da se plasiramo na Mundijal u Kataru'', zakjučio je Dušan Vlahović.