Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Hofenhajm 2,20, Klub Briž 1,25, Šahtjor 1,40!

Izvor Promo

Nigde nećete naći veće

Izvor: MN Press

Završena je još jedna reprezentativna pauza, pažnja ljubitelja fudbala polako se vraća na prvenstvene mečeve. To je omogućilo bukmejkerima Mozzarta da odaberu neke zanimljive utakmice kako bi nagradili kladioce sjajnim kvotama.

Izbor je na kraju pao na jedinice na Hofenhajm, Klub Briž i Šahtjor.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Hofenhajm je prošle sezone završio u sredini tabele i ostao bez evropskih takmičenja, ali je trener Sebastijan Henes uspeo da zadrži svoju poziciju. Za novu sezonu menadžment je postavio isti zadatak, ali "seoski" tim je opet neuspešno startovao, pošto je samo četiri boda daleko od zone ispadanja, pa bi potencijalni poraz mogao da ga pošalje na ivicu ponora. U prošlom kolu Hof je izgubio 3:1 od Štutgarta, a večeras će protiv Kelna pokušati da nastavi teror nad Jarčevima. Pobedio ih je na šest vezanih duela, kao i na minula četiri domaćinstva prilično ubedljivo, a baš to je i dodatan motiv gostima da se odupru. Keln je prošle sezone jedva izbegao ispadanje, uspevši da ostane u ligi zahvaljujući pobedi u plej-ofu nad Holštajn Kilom. Sada se drugačija pesma peva u taboru Jarčeva, koji su na šestom mestu i zona Lige šampiona im je udaljena samo jednu pobedu. Pobeda od 3:1 nad Grojterom u poslednjem kolu produžila je niz bez poraza na pet utakmica.

Klub Briž je dobro počeo u Ligi šampiona, gde posle dva kola deli prvo mesto u grupi sa PSŽ-om, sa kojim je remizirao u prvom kolu (1:1), posle čega je usledila pobeda u gostima protiv RB Lajpciga (2:1). U belgijskom šampionatu posle 10 kola "crno-plavi" su ostvarili pet pobeda i četiri remija, i trenutno su na četvrtoj poziciji. Dva vezana ligaška remija sa Levenom i Anderlehtom skinula su ih sa čela, pa Klub Briž sada mora da se vrati na pobednički kolosek. U goste mu stiže Kortrajk, koji je počeo vrlo agresivno i u 10 mečeva u prvenstvu zabeležio četiri pobede i tri remija, pa je trenutno osmoplasiran. Posle trijumfa nad Gentom (1:0), Redsi su dva puta remizirali sa Varegemom (2:2) i Šarlroom (2:2).

U poslednja dva meča Šahtjora zabeležena su dva remija bez golova, što dugo nije bio slučaj sa Rudarima. Drugo kolo Lige šampiona za narandžasto-crne završeno je nerešenim ishodom sa italijanskim šampionom Interom, sa kojim je ukrajinski sastav igrao X tri puta u poslednjih godinu dana. Posle toga Šahtjor je odigrao miroljubivo sa kijevskim Dinamom u derbiju šampionata, što je neuobičajeno za međusobne duele velikih rivala, koji su tradicionalno donosili postignute golove i isključenja. Tim iz Donjecka zauzima drugo mesto na tabeli sa tri boda zaostatka za Dinamom, dok je njegov današnji protivnik Zorja četvrtoplasirana sa tri boda manje od Rudara. Zorja je posle 10 kola tekuće sezone ostvarila šest pobeda i dva remija, a u protekla tri prvenstvena susreta je slavila bez primljenog gola. Sastav iz Luganska je neuspešno startovao u Ligi Konferencija, gde je u dva kola poražen, postigavši samo jedan gol.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.