Ponovo strelac

SERGEJ SRUŠIO INTER, NA TERENU IZBIO HAOS: "Nerazuri" izgubili živce, svi krenuli na Brazilca posle gola!

Autor Nikola Lalović

Posle neverovatnog derbija sve je zaključio gol reprezentativca Srbije.

Izvor: Profimedia

Kakav smo derbi gledali u Seriji A! Šutirali su se penali, viđen je preokret, bilo je i čarki, a na kraju je tačku na sve stavio Sergej Milinković-Savić.

Simone Inzagi se prvi put našao na drugoj strani u odnosu na Lacio i odmah je izgubio!

LACIO – INTER 3:1 (0:1)
/Imobile 64 penal, Anderson 81, Milinković-Savić 90+1 – Perišić 12 penal/

"Nebeskoplavi" su bili u rezultatskom zaostatku nakon prvog dela, ali su u drugom uspeli da preokrenu stvari i nanesu prvi poraz "nerazurima". Inter je poveo sa "kreča" u 12. minutu, kada je Hisaj faulirao Barelu, a precizan bio Perišić, dok je Lacio uzvratio na isti način.

Igrao se 64. minut kada je Patrik nakon kornera uputio udarac glavom, lopta je u ruku pogodila Bastonija, a penal je realizovao Imobile. Potpuni preokret usledio je 17 minuta kasnije!

Prilikom jednog duela sa protivničkim igračem, na travi se našao Dimarko. Martinez je nastavio akciju Intera, potom šutirao direktno u Rejnu, a potom je Anderson posle kontranapada dao gol za vođstvo Lacija. To je izazvalo pravi haos na terenu. 

Protestovali su igrači Intera, koji su ranije tražili od domačih da izbace loptu sa terena, došlo je i do koškanja igrača dva tima, ali je sve završeno žutim kartonima... Felipe Anderson je bio ns udaru, hteli su da se razračunaju sa njim igrači Intera, a Mauricio Sari je povukao pametan potez i odmah ga izveo iz igre. 

Žuti karton je dobio i Sergej Milinković-Savić, koji je u prvom minutu nadoknade overio pobedu Lacija i stavio tačku na ovaj meč! Luis Alberto je centrirao, a lopta je "sela" na glavu Srbina, koji iz idealne pozicije postavlja konačnih 3:1!

SERIJA A – 8. kolo

Specija – Salernitana 2:1 (0:1)
/Strelec 51, Kovalenko 76 – Simi 39/

Lacio – Inter 3:1 (0:1)
/Imobile 64 penal, Anderson 81, Milinković-Savić 90+1 - Perišić 12 penal/

Milan – Verona (20.45)

Nedjelja:

Kaljari – Sampdorija (12.30)

Empoli – Atalanta

Đenova – Sasuolo

Udineze – Bolonja (15.00)

Napoli – Torino (18.00)

Juventus – Roma (20.45)

Ponedjeljak:

Venecija – Fiorentina (20.45)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt