Neverovatno!

NEVIĐEN HAOS, POLICAJCI PUCALI NA FUDBALSKOM TERENU: Meč u Portugalu se pretvorio u masovnu tuču! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Niželigaška utakmica nije išla po planu, pošto su brojni policajci morali da utrče na teren i prekinu nerede.

Izvor: Twitter/@ritmodetorcida/screenshot

Neverovatnu scenu na jednoj niželigaškoj utakmici u Portugalu morala je da prekine policija, i to ispaljivanjem metaka u vazduh, kako bi jasnom pretnjom stavili do znanja učesnicima tuče da borba mora da se završi.

Igrali su rezervni tim Vitorije Setubal i Olimpiko iz Montiža, a pored klupa za rezervne igrače tukli su se fudbaleri, članovi stručnog štaba i poneki navijač!

O ozbiljnosti situacije jasno govori reakcija policije. Brojni pripadnici organa reda morali su da upadnu u teren i pokušaju da spreče incidente, a po izveštajima portugalskih medija u vazduh je ispaljeno desetak hitaca.

U jednom trenutku vidi se i kako policajci nišane učesnike tuče, ali na sreću nisu morali da pucaju u ljude koji su pravili haos.

Pogledajte detalje ovog incidenta:

Zbog ovog divljanja utakmica je prekinuta, a posledice će verovatno biti poznate u narednim danima. Treba očekivati višemesečne suspenzije iz fudbala, ali i udaranje po džepu oba kluba, jer deluje da u ovom incidentu nije bilo nevinih.

Imajući u vidu da za Vitoriju Setubal B igraju uglavnom momci koji narednih godina treba da pređu u prvi tim, ovaj incident dodatno dobija na značaju. Mladi fudbaleri nikako ne bi trebalo da učestvuju u sličnim situacijama...

Snimak iz Portugala pokazuje da su policajci imali mnogo posla: