PORAZ!

SVI GLEDALI U VLAHOVIĆA, ALI ON NIJE MOGAO NIŠTA: Fiorentina ponovo šokirana - Matija je junak Venecije!

Autor Nebojša Marković

Ekipa iz Firence nije uspela da makar ostane neporažena.

Izvor: Profimedia

Sve su oči bile uprte u Dušana Vlahovića, ali srpski golgeter posle sjajnih partija u dresu Srbije nije uspeo da nastavi u istoj formi i u timu Fiorentine.

"Viola" je upisala iznenađujuć poraz od Venecije na nezgodnom gostovanju i tako nastavila svoju "toplo-hladnu" formu - 1:0.

Strelac jedinog gola za pobedu Venecije bio je Matija Aramu u 36. minutu, kada su domaći u brzoj kontri iskoristili uspavanu odbranu Fiorentine i stigli do vođstva.

Krcati stadion u Veneciji je započeo slavlje, koje se nastavilo i po okončanju meča, a zanimljivo je da Vlahovića i Fiorentinu ništa nije htelo.

Igra tima iz Firence u napadu je bila daleko od idealne, a Vlahović na ovom meču nije uspeo da uputi nijedan udarac u okvir gola Venecije.

Nikola Milenković je odigrao svih 90 minuta, Matija Nastasić je presedeo meč na klupi, a Fiorentini je sve otežao Rikardo Sotil, kada je na oko 15 minuta pre kraja meča zaradio drugi žuti karton.

Fiorentina sada ima četiri pobede i četiri poraza, od toga tri poraza u poslednja četiri meča, dok je Venecija drugom pobedom u sezonu uspela da pobegne iz zone ispadanja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt