TELENOVELA

OGLASILA SE DEVOJKA S KOJOM JE IKARDI PREVARIO VANDU: Plavuša je nazvala "ku**om", crnka odgovara - Tek sam izašla...

Autor Milutin Vujičić

Haos oko Vande Nare i Maura Ikardija se nastavlja.

Izvor: Profimedia/John SPENCER/SIPA, Instagram/sangrejaponesa/wanda_icardi/printscreen

Brzo je odjeknula vest da je Vanda Nara ostavila Maura Ikardija pošto je sa milionskim auditorijumom na Instagramu podelila da ju je fudbaler prevario, a ubrzo su počele spekulacije i sa kim.

Navodno, u pitanju je argentinska glumica Marija Eugenija "Čina" Suarez (29), koja je bila prijateljica njegove supruge, pa se tako preko noći i sama našla u središtu skandala. Ikardi je čak propustio trening kako bi izgladio porodične odnose, ali za sada se samo oglasila Suarez.

"Nemam pojma odakle je sve ovo došlo. Pa, ja ih čak i ne poznajem. I ja sama sam tek izašla iz dugogodišnje veze i nisam imala vremena da se bavim takvim stvarima", kazala je argentinska glumica.

Ipak, mnogi ne veruju u njene reči pošto su navodno isplivale prepiske Suarez i Ikardi, a koje je navodno pronašla Vanda i zbog toga pobesnela. Fudbalera je navodno zvala na piće, međutim sada ističe da je spletom okolnosti upletena u ljubavni trougao čiji deo nije želela da bude.

U međuvremenu je Ikardi objavio fotografiju sa Vandom sa koje se moglo naslutiti da su se pomirili, međutim ubrzo je njegova supruga pokazala i ruku bez prstena, što je jasna naznaka da se bliži kraj...

Pogledajte najbolje Vandine fotke!

A ovo je i "Čina" koju je plavuša vulgarno izvređala...