SVE JE OČARALA

DA LI JE ONA NAJLEPŠA FUDBALERKA NA SVETU? Zgodnu Italijanku zovu ZVER, ali njene fotke navijači obožavaju! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Ova devojka igra za Veneciju i privlači pažnju i na terenu, ali i van njega.

Izvor: Instagram/agataisabelva/Printscreen

Njeno ime je Agata Isabela Sentaso i ona je fudbalerka za koju je "do juče" malo ko znao.

A onda ju je "otkrio" poznati italijanski novinar Đanluka Dimarcio i sada je Agata postala nadaleko poznata - mnogi je čak smatraju i za najlepšu fudbalerku sveta!

Ova 31-godišnja devojka na svojim društvenim mrežama podseća na manekenku, ali se zapravo bavi fudbalom. Nastupa za Veneciju, a italijanski mediji je opisuju kao klasičnog igrača sredine terena, koji se oslanja na srčanost i snagu.

Iako zbog njenog izgleda broj pratilaca na njenom Instagramu uporno raste, Agata Isabela ima nadimak "Zver".

"Nadimak je izmislio moj otac, kada sam bila mlađa. Bila sam jako živahna kao dete, što se kasnije reflektovalo i na fudbalski teren", rekla je Agata.

Ona je tek sa 20 godina počela ozbiljnije da se bavi fudbalom.

"Dok sam bila dete, svaka lopta je morala da bude moja. Čak i ona košarkaška. Roditelji su me, s druge strane, vodili na hor, klavir... Bilo gde daleko od blata i znoja. Ideja da devojčica igra fudbal nije bila tako česta. Morala sam da prolazim mnogo toga pre nego što su me u školi prihvatali da igram sa dečacima."

Agatu italijanski mediji opisuju kao vrlo nežnu devojku "sve dok ne izađe na fudbalski teren", a pogledajte i zbog čega je mnogi smatraju najlepšom fudbalerkom: