JESTE LI?

OVO NISTE PRIMETILI - RONALDO VIŠE NE SLAVI GOLOVE UZ "SIU": Ismevali ga svi redom, Kristijano odlučio da promeni!

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo je na drugačiji način proslavio gol protiv Atalante.

Izvor: Profimedia

Mučio se i mučio Mančester junajted sinoć na meču protiv Atalante. Gubili su na poluvremenu 2:0, ali su u nastavku uspeli da naprave potpuni preokret i da osvoje sva tri boda, automatski i sačuvaju Olea Gunara Solskjera na klupi.

Golove koje su Pašalić i Demiral postigli za italijanski klub "poništili" su Rašford, Megvajer i na kraju naravno Ronaldo u 81. minutu. Nije se video celu utakmicu Portugalac, a onda se u pravom trenutku našao na pravom mestu i pogodio glavom na centaršut Luka Šoua, da bi potom i iznenadio navijače.

Naime, navikli smo da Kristijano Ronaldo kada postigne važan gol skoči visoko, raširi ruke sa strane i poviče "SIU", međutim ovoga puta to nismo videli od portugalsko napadača.

Nakon što je savladao Musoa, Ronaldo je otrčao ka korner zastavici i "proklizao" je na kolenima.

Navijači koji su bili na stadionu nisu u prvi mah primetili da je nešto drugačije, pošto ih je obuzeo osećaj sreće, ali oni neutralni koji su utakmicu pratili putem "malog ekrana" primetili su da je Ronaldo odstupio od svog uobičajenog načina proslave, tako da je na kraju sedeo na travi dok su mu prilazili saigrači.

Nije poznato da li je Ronaldo samo zaboravio kako slavi golove ili je to namerno promenio, možda baš zato što su ga navijači Aston vile ismevali, kao i Andros Taunzend kome je i poklonio dres posle meča sa Evertonom.