Pogodio!

MIRKO JE ODIGRAO ZA TROJICU! Stanković ga hvalio nakon meča, Ivaniću dovoljan i bod iz Danske!

Autor Dušan Ninković

Ofanzivac crveno-belih bio je jedan od najboljih pojedinaca meča protiv Mitjilanda.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je osvojila bod na gostovanju Mitjilendu, zauzima prvo mesto u grupi Lige Evrope i sama se pita oko svoje sudbine u nastavku takmičenja. Dejan Stanković je već počeo pripremu za revanš, a na konferenciji posle meča hvalio je Mirka Ivanića!

Ofanzivac crveno-belih postigao je veoma važan gol u Danskoj, a i pored njega odigrao je dobru utakmicu na gostovanju sa kog Zvezda nosi veliki bod.

Svestan je toga Stanković, koji nije isticao Mirkov pogodak već druge stvari koje je radio na terenu.

''Mirko je odigrao fenomenalnu utakmicu, pokrio je tri mesta tokom 90 minuta. Imao je mnogo samopouzdanja, odigroa je utakmicu za desetku. Naravno da ti dođe gol kao čin zasluge jer si ostavio sve na terenu. Mogu da kažem za Mirka da je bio onaj stari'', rekao je trener crveno-belih odmah nakon meča.

Pogledajte detalje sa meča:

Utiske o meču protiv Mitjilanda za klupski sajt sumirao je i Mirko Ivanić.

''Pre svega mogu da kažem da je dobar rezultat, iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima - počeo je Ivanić.

Ofanzivac je postigao prvi gol u dresu Zvezde u nekom evropskom takmičenju!

''Svaki gol mi znači naravno, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Veliki ulog je u pitanju, igrali smo za prolaz u osminu finalu Lige Evrope i iz tog razloga sam ga emotivno proslavio. Nadam se da će ih biti još'', rekao je čovek koji je Zvezdi doneo bod.

Mitjiland - Crvena zvezda 0:1, Ivanić
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Crvena zvezda je i u Danskoj imala sjajnu podršku navijača, a naredni meč u Evropi će pred svojom publikom igrati baš protiv Mitjilanda.

''Naravno, znače nam navijači na svakoj utakmici, jer nas očekuju veoma teški mečevi i u prvenstvu i u Ligi Evrope, tako da nam prija podrška. Nadam se da će u što većem broju doći na Marakanu na sledeću utakmicu protiv Radničkog da zajedno idemo u nove pobede'', zaključio je Ivanić.

Pogledajte podršku Zvezdi na severu Evrope: