TO JE ŽIVOT

KAKO JE VANDA "ODVELA" JOVIĆA U REAL MADRID: Spremili novac za Ikardija, pa birali Srbina zbog JEDNE stvari!

Autor Milutin Vujičić

Možda bi danas sve bilo drugačije po Ikardija da nije pustio supruzi da vodi brigu o njegovoj karijeri.

Izvor: Profimedia

Argentinski napadač Mauro Ikardi i njegova supruga Vanda Nara došli su u žižu javnosti nakon što je ona na Instagramu objavila poruku u kojoj se jasno implicira da ju je fudbaler prevario.

U međuvremenu smo čuli i sa kim, kao i da je Ikardi odsustvovao iz tima Pari Sen Žermena kako bi se pomirio sa suprugom, međutim deluje da ona sve više naginje ka razvodu, dok Ikardi preti raskidom sa klubom koji bi nju ostavio bez ogromnog novca koji joj sledi pošto je vrela Argentinka i njegova menadžerka.

Upravo je njihova poslovna veza, daleko manje ljubavna, uskratila Ikardija prelaska u Real Madrid u januaru 2017. i 2018. godine, a španska "Marka" piše sada da je to bio i te kako dobar potez.

Tražio je Real Madrid u to vreme partnera ili zamenu za Karima Benzemu, a najviše im se dopadala "devetka" Intera, međutim zbog Vande Nare i njenih nastupa na televiziji - odlučili su da "preskoče" priliku da angažuju Ikardija. Pustili su ga da ode u PSŽ, a oni su na leto 2019. godine angažovali srpskog napadača Luku Jovića.

"Ne možemo da ga dovedemo i to nije njegova krivica", prenosi "Marka" glasove iz Real Madrida u to vreme, pošto je njegova supruga na italijanskoj televiziji konstantno kritikovala Inter, trenera, članove uprave.

Nisu želeli da se to i njima ponovi, dobro je poznato kakve stvari prate Vandu i Ikardija, pa je to sada na svojoj koži osetio i Pari Sen Žermen koji na Argentinca nije mogao da računa za meč protiv Lajpciga, a pitanje je i kada će ponovo biti posvećen samo fudbalu.

Real Madrid je tu napravio dobar potez i "izbegao je metak", pa tako ne mora da se suočava sa fudbalerom koji preti raskidom ugovora jer je na pragu razvoda sa menadžerkom.