Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Sampdorija 1,85, Majnc 1,80, Dinamo Moskva 1,65!

Nigde nećete naći veće

Izvor: Profimedia

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Serije A, Bunedslige i ruske Premijer lige, konkretno na jedinice na Sampdoriju, Majnc i Dinamo Moskvu.
Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Sudar Sampdorije i Specije u lokalnom ligurijskom okršaju je okršaj dve ekipe koje beleže dosta loš ulazak u sezonu. Samp je na 17. poziciji na tabeli sa svega šest osvojenih bodova i jednom pobedom u uvodnih osam kola Serije A. Sa druge strane, Specija ima bod više i svega dva slavlja, poslednje u prethodnom kolu protiv fenjeraša Salernitane. Gosti imaju velikih problema s izostancima, a u prošloj sezoni obe međusobne utakmice su završene sa više od tri gola.

Odlično je krenuo, pa stao. Majnc je bio iznenađenje u uvodnom delu Bundeslige, ali u poslednje vreme stvari ne izgledaju najbolje. Sada treba pobedu jer je ušao u "crveni" niz od tri poraza, i najgore od svega, slamka spasa stiže na domaćem terenu protiv Augzburga, koji, iako je 16. na tabeli i sa samo šest osvojenih bodova, voli da pravi probleme Majncu. Pobedio ga je na pet poslednjih ligaških dvoboja.

------------------------------
Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?
Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje!Odigraj odmah potpuno besplatno!
------------------------------

Da nije bilo kikseva na dva minula meča Dinamo je mogao da bude lider u prvenstvu Rusije. Ovako zaostaje za Zenitom tri boda, mada je branilac titule vezao dva poraza. Trener Sandro Švarc je donekle izgubio kontrolu, i pokušaće da je povrati danas protiv Himkija, kojeg nije uspeo da pobedi na pet prethodnih mečeva, a prošle sezone je izgubio oba puta po 1:0. Himki je prestao da gubi i osvaja bodove treći meč zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.