ŠTA?

CEO "OLD TRAFORD" SLAVI GOL RONALDA, A SAMO ON NIJE SREĆAN: Svi pričaju o čudnoj reakciji fudbalera Junajteda (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Ne deluje da je srećan zbog gola Ronalda, ali ni zbog činjenice da igra, odnosno sedi na klupi, za Mančester junajted.

Izvor: Twitter/printscreen/@ManUnitedZone_

Mančester junajted je igrao vrlo loše protiv Atalante u Ligi šampiona, pa su na poluvremenu na "Old Trafordu" gubili 2:0 i činilo se da se bliži kraj vladavine Olea Gunara Solskjera.

Ipak, u nastavku meča uspeli su da naprave potpuni preokret preko Rašforda, Megvajera i Ronalda koji je u 83. minutu pogodio glavom, pa potom burno proslavio pogodak - doduše na drugačiji način nego što smo navikli. Ipak, bilo je i onih koje gol Portugalca za pobedu nije toliko uzbudio.

Ne mislimo na nekoliko stotina navijača Atalante koji su bili na "Old Trafordu", nego na mladog holandskog fudbalera Donija van de Beka koji je čitav meč presedeo na klupi.

Skupo ga je platio Junajted prošlog leta Ajaksu, preko 40 miliona evra, ali Solskjer još nije našao način kako da ga najbolje koristi na terenu, pa stoga najčešće Doni i ne igra. A tek sada kada je došao Ronaldo, pa su mesta u veznom redu zbog pomeranja fudbalera još popunjenija...

Zato kod njega nije bilo ni euforije kada je skočio ceo stadion posle gola Ronalda, ustao je potom i Holanđanin, doduše deluje samo kako bi ispratio i druge, ali kod njega nije mogla da se "pročita" sreća zbog pobede.

Pogledajte!