Blizu!

ZAMALO DA OSTANE BEZ AUTA OD 350.000! Žena okačila sliku, Pogba imao sreće - sa Rols-Rojsom već pravio gluposti!

Autor Dušan Ninković

Nevreme je moglo da uništi skupoceni automobil.

Izvor: Profimedia/Instagram/zulaypogba/printscreen

Prethodnih dana Mančester je pogodilo nevreme, a malo je falilo da Pol Pogba ostane bez vrednog automobila tokom oluje. Njegova supruga Zulej podelila je šokantnu fotografiju na društvenim mrežama.

Rols-Rojs, jedan od skupocenih automobila koje poseduje francuski fudbaler, nalazio se samo nekoliko desetina centimetara daleko od mesto na koje je pala odlomljena grana. Da se prelomljeno drvo kojim slučajem obrušilo na automobil, pitanje je u kakvom bi on stanju bio.

I Zulej se veoma potresla zbog toga, pa bi Pogba mogao da razmisli o garaži koja bi sprečila ovakve situacije.

Sudeći po njenoj objavi, ovaj Rols-Rojs vredan oko 350.000 funti njoj znači mnogo više nego veznom fudbaleru Mančester junajteda. ''Ovo se desilo noćas'', napisala je Zulej uz fotografiju.

Ovako izgleda oboreno drvo:

Izvor: Instagram/zulaypogba/printscreen

Ovo nije prvi incident koji Pol Pogba ima sa ovim automobilom. Zapravo, on mu je omiljeni kada treba da pravi gluposti.

Rols-Rojs sa fotografije čak devet meseci bio je zaključan na parkingu, pošto ga je ''pauk'' odneo zbog nepropisnog parkiranja. Kazna je bila 5.000 funti, ali je Pogba dugo razmišljao da li je vozilo potrebno i da li treba da plati toliko da bi ga ponovo imao.

Nakon toga mu je pisana kazna zbog parkiranja na mestu za invalide, kada je napravio haos ispred tržnog centra i postao meta podmseha na društvenim mrežama, a ljudi su mu se smejali i kada je veoma loše parkirao na železničkoj stanici, gde je blokirao prolaz.