KAKAV MEČ!

ZLATAN "ČASTIO" MIHU, PA GA RASTUŽIO - UMALO PODVIG: Bolonja sa devetoricom stigla Milan, pa izgubila na ŠOKANTAN način!

Autor Milutin Vujičić

Ponovo je tim Siniše Mihajlovića pokazao karakter, ali nije se moglo...

Izvor: Profimedia

Srpski trener Siniša Mihajlović je umalo sa Bolonjom napravio iznenađenje vikenda pošto su sa devetoricom igrača bili na pragu "iksa" protiv Milana, ali je Ismael Benaser rastužio Bolonju.

Pogotkom u 84. minutu doneo je pobedu Milanu, koji nije poljuljao ni autogol Zlatana Ibrahimovića - 2:4 (0:2).

Bolonja je očajno počela meč i već u 16. minutu joj je Rafael Leao dao gol, da bi u 20. Sumaro dobio direktan crveni karton. Ušli su u nervozu, kao da su jedva čekali poluvreme, a onda je Danijele Kalabrija ponovo zatresao mrežu domaćina na "Renato Delari".

Kao da je u tom trenutku Pioli odlučio da se čuva, pa je zamenio Tonalija i Kastiljelja, ali to mu se obilo o glavu jer jer do 52. minuta Bolonja izjednačila.

Prvo je Zlatan "častio" Mihajlovića i postigao je autogol, da bi Musa Barou savladao Tatarušanua. Odlučili su tada "rosoneri" da krenu u potpunu ofanzivu, posebno jer je i Sorijano dobio crveni karton (takođe direktan) u 58. minutu. Branila se Bolonja koliko je mogla, ali sa dvojicom manje nije mogla da parira do kraja.

Prvo je Benaser u 84. minutu doneo novo vođstvo Milanu, da bi u nadoknadi vremena Ibrahimović zatresao mrežu i na drugoj strani terena.

Tako je Milan ostao lider Serije A, bar dok Napoli ne odigra svoj meč devetog kola.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt