Uživo

PARTIZAN GUBIO TRI MINUTA, PA NAPRAVIO STRAŠAN PREOKRET: Terzić doneo crno-belima pobedu sa teškog gostovanja!

Crno-beli se mučili u prvih desetak minuta, ali su najbolji strelac Superlige i veliki talenat Partizana doneli pobedu.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su upisali i 12. pobedu u Superligi, a u Bačkoj Topoli stigli su do preokreta protiv domaćeg TSC-a.

Verovatno najteži meč u domaćem prvenstvu koji imaju do kraja 2021. godine igrači Partizana su uspeli da pobede, a trenutno imaju osam bodova i dva meča više od najvećeg rivala, Crvene zvezde.

TSC - Partizan 1:3 (1:3)
/Petković 8 - Gomeš 12, Terzić 27, 36/

Nekadašnji desni bek Crvene zvezde Marko Petković šokirao je Partizan već u osmom minutu susreta kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru i sa druge stative korner domaćih pretvorio u gol za prednost. Ipak, ona nije dugo potrajala. Rikardo Gomeš je 15. golom u Superligi ove sezone izjednačio, a Nikola Terzić mu ubrzo ukrao šou.

Mladi fudbaler koji koristi svaku šansu u timu Aleksandra Stanojevića ponovo je bio junak Partizana. Postigao je dva pogotka i u 27. i 36. minutu doneo prednost ekipi iz Humske. Bilo je to sve što smo videli od golova danas u Bačkoj Topoli, ali uzbuđenja nije falilo.

Iako je nastavak meča po ritmu bio sporiji od prvog dela, TSC je još jednom pokazao da protiv svih želi da igra fudbal. I dok su imali dva gola zaostatka, pretili su golu Nemanje Stevanovića, pokušavajući da uhvate rezultatski priključak i vrate neizvesnost u derbi meč 15. runde.

Nije im uspelo, a Partizan je sačuvao stečenu prednost. Crno-beli su znali kako da s eodbrane u najbitnijim minutima, pa su u drugom delu meča mogli da odmore neke od najbitnijih igrača tima. Aleksandar Stanojević je rano iz igre izveo Bibarsa Natha, a teren je napustio i Rikardo Gomeš koji već neko vreme igra pod bolovima.

Najbolji strelac Superlige i Partizana, čovek koji ove sezone rešeta mreže na svim frontovima, žalio se i prethodnih dana na udarac koji je dobio.

Crno-beli su na ovom susretu igrali bez Lazara Markovića i Filipa Holendera, a zanimljivo je da je Stanojević promenio čak sedmoricu igrača iz startne postave u odnosu na meč protiv Genta. Oni sa manjom minutažom iskoristili su šansu i pokazali treneru da Partizan ove sezone pored odlične startne postave ima i veoma duboku rotaciju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
15:16

KRAJ - 1:3!

Početni šok koji je stvorio Marko Petković Partizan je brzo preboleo. Izabranici Aleksandra Stanojevića golovima Rikarda Gomeša i dvostrukog strelca Nikole Terzića nose sva tri boda iz Bačke Topole i nastavljaju borbu za domaću titulu.

Crno-beli imaju čak 12 pobeda u prvih 13 rundi Superlige, uz remi protiv Crvene zvezde od koje sada imaju osam bodova i dve utakmice više.

Pogledajte detalje sa meča:

15:11

88. minut - Menig!

Imao je priliku Kvinsi Menig da se upiše u strelce, ali je njegov udarac zaustavio Filipović. Možda bi asistencija Joviću na drugoj stativi bila bolja opcija...

15:03

Poslednjih 10 minuta!

I dalje je na snazi rezultat iz prvog dela meča, a čini se da Partizan drži situaciju pod kontrolom i ide ka 12. pobedi u prvih 13 utakmica Superlige.

15:01

78. minut - Banjac!

Pokušaj iz slobodnog udarca TSC-a, ali lopta odlazi pored gola. Bez opasnosti za Stevanovića.

14:56

72. minut - IZMENA!

Aleksandar Lutovac menja Rikarda Gomeša i sada će napad Partizana izgledati drugačije. Menig će biti najistureniji igrač.

Izvor: MN Press

14:49

65. minut - IZMENA!

Dvostruki strelac Nikola Terzić, momak koji je Partizanu doneo aktuelnih 3:1 u Bačkoj Topoli, izašao je iz igre nakon nešto više od sat vremena igre. Umesto njega na terenu je Jović.

14:45

62. minut - Stojković!

Ozbiljan pokušaj Aranđela Stojkovića uspeo je da ukroti Nemanja Stevanović. Izbačenu loptu iz kaznenog prostora nekadašnji igrač Vojvodine dočekao je na volej i bio je to stvarno lep pokušaj.

14:38

55. minut - Stanojlović!

Okliznuo se Nemanja Miletić i otvorio lepu priliku za Slobodana Stanojlovića, ali nekadašnji omladinac Partizana nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol Stevanovića.

14:33

50. minut - IZMENE!

Aleksandar Stanojević je već u prvim minutima nastavka napravio dve izmene.

U igri su Aleksandar Šćekić i Kvinsi Menig, a teren su napustili Bibars Natho i Danilo Pantić.

Izvor: MN Press

14:31

48. minut - Silovito krenuo TSC!

Domaći fudbaleri su preuzeli inciijativu na početku drugog dela. Prvo je probao Tomanović udarcem u okvir gola, a zatim je u kaznenom prostoru Partizana bilo gužve nakon kornera TSC-a.

14:29

Nastavljamo!

Fudbaleri TSC-a i Partizana su na terenu, gledamo drugi deo meča u Bačkoj Topoli!

14:27

Optimizam TSC-a!

Ovako je domaći tim video prvih 45 minuta utakmice.

14:25

Radost Partizana!

Ovako su crno-beli, danas u kompletno belim dresovima, proslavljali pogotke u Bačkoj Topoli.

14:18

STADION U BAČKOJ TOPOLI!

MONDO je bio u Bačkoj Topoli kada je Ferencvaroš gostovao na otvaranju jednog od najlepših stadiona na ovim prostorima. Pogledajte kako izgleda dom fudbalera TSC-a:

14:16

POLUVREME - 1:3!

Gosti iz Beograda ostali su šokirani kada je Marko Petković pogodio mrežu Nemanje Stevanovića već u osmom minutu susreta, ali brzo je ''Parni valjak'' zaigrao kako su to navijači navikli ove sezone.

Rikardo Gomeš je doneo izjednačenje, a mladi Nikola Terzić dva puta savladao Nenada Filipovića za 1:3 na prelepom stadionu TSC-a!

14:14

45. minut - Tomanović!

Još jedan solidan pokušaj domaćih, ali udarac iskusnog Saše Tomanovića zaršava pored gola Partizana. Ostaje 1:3 u Bačkoj Topoli!

14:11

41. minut - STATIVA, Banjac!

Šutirao je mladi fudbaler TSC-a, bio je to veoma lukav pokušaj ofanzivca, ali je stativa sprečila Mihajla Banjca da se upiše u listu strelaca.

gledamo fantastičan meč u Bačkoj Topoli!

14:06

35. minut - GOOOOOOOL, Nikola Terzić!

Drugi gol mladog fudbalera na današnjem meču za 1:3 u Bačkoj Topoli!

Morala je bolje da reaguje odbrana domaćih, ali ne treba zapostaviti ni sjajnu reakciju mladog Terzića. Bibars Natho je šutirao, Filipović odbranio, a krilni fudbaler glavom spakovao loptu u praznu mrežu.

13:56

27. minut - GOOOOOOOL, Nikola Terzić!

Preokret crno-belih u Bačkoj Topoli, Partizan vodi 2:1!

Fantastičan pas Miloša Jojića ka Danilu Pantiću, zatim i maestralno odlaganje Rikarda Gomeša, a onda prelep udarac Terzića u dalji ugao. Lopta se od stative odbila u gol Nenada Filipovića!

Izvor: MN Press

13:51

20. minut - Kecmanović!

Dobar pokušaj levog beka domaćeg tima, koji je sa dvadesetak metara pokušao da ugrozi gol Stevanovića. Ipak, Partizanov čuvar mreže nije imao previše problema.

13:41

12. mintu - GOOOOOOOL, Rikardo Gomeš!

Crno-beli odmah stižu do izjednačenja. Velika greška defanzivaca TSC-a, nije bilo ofsajda nakon što su u opasnoj zoni izgubili loptu, a Bibars Natho dodaje Rikardu gomešu za izjednačenje.

Izvor: MN Press

13:38

8. minut - GOOOOOOOOL, Marko Petković!

Partizan gubi u Bačkoj Topoli! Gužva u kaznenom prostoru Partizana nakon prvog kornera na meču, a na drugoj stativi je Marko Petković sačekao loptu. Iz prve je pogodio mrežu iza Nemanje Stevanovića.

Izvor: MN Press

13:38

6. minut - Zapretio je Vujačić!

Pokušaj štopera Partizana nakon prekida. Miloš Jojić je ubacio loptu u kazneni prostor, nakon što je Rajković po licu udario Gomeša, ali defanzivac je glavom bio neprecizan.

13:30

Počinjemo!

Meč TSC - Partizan je počeo, a domaćin ima prvi napad. Partizan će danas igrati u kompletno beloj opremi.

13:15

Situacija u TSC!

Tim iz Bačke Topole pre nekoliko dana otpustio je Mladena Krstajića!

Nekadašnji selektor Srbije potražuje 110.000 evra, odnosno narednih 20 plata, što klub nije spremna da mu isplati. Mirko Jovanović, sportski direktor kluba i nekadašnji pomoćnik Zoltana Saba vodiće tim na naredne dve utakmice, a TSC u međuvremenu mora da raskine Krstajićev ugovor i da pronađe novog trenera.

12:40

Rezerve!

TSC: Jorgić, Milićević, Vukić, Leandro, Santrač, Marsenić, Stoiljković, Petrović, Đakovac, Ratkov, Bockaj

Partizan: Popović, Saničanin, Menig, Pavlović, Živković, Šćekić, Ostojić, Obradović, Jović, Lutovac, Smiljanić

12:35

Sastavi!

TSC: Filipović - Petković, Antonić, Rajković, Krsmanović - Stojković, Tomanović - Zec, Banjac, Stanojev - Stanojlović

Partizan: Stevanović - Miljković, Vujačić, Miletić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Terzić, Natho, Pantić - Gomeš

Izvor: MN Press

12:15

Službena lica!

Za pravdu će u Bačkoj Topoli danas biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Jovanović Srđan
  • Prvi pomoćnik: Stojković Uroš
  • Drugi pomoćnik: Mihajlović Milan
  • Četvrti sudija: Trifković Dejan
  • VAR sudija: Lukić Lazar
  • VAR asistent: Ristić Milovan
  • Delegat: Đerman Dragoslav
  • Posmatrač suđenja: Tomičić Nikola
12:00

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana se nakon poraza od Genta vraćaju obavezama u Superligi, gde su lideri na tabeli. Današnji protivnik biće TSC, koji će na prelepom stadionu u Bačkoj Topoli ugostiti crno-bele.

Meč TSC - Partizan počinje u 13:30, a tekstualni prenos pratite uz MONDO.

Ukratko

  • TSC - Partizan 1:3 (1:3)
  • Crno-beli ostaju na vrhu tabele
učitaj još +