NOVA 3 BODA

IGRALI SMO POSLE 2 I PO DANA, MOMCI SU MUŠKI IZNELI MEČ: Stanoje je srećan, otkrio i šta je bilo sa Rikardom!

Autor Nebojša Marković

Strateg crno-belih je sumirao utiske posle pobede u Bačkoj Topoli.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana su u četvrtak uveče izgubili meč Konferencijske lige, ali već u posle manje od 72 sata, uspeli su da stignu do novog trijumfa u Superligi i makar na neko vreme "pobegnu" Crvenoj zvezdi na osam bodova prednosti uz dva odigrana meča više.

Crno-beli su savladali TSC u Bačkoj Topoli 3:1 iako su u ranoj fazi meča prvi primili gol.

Ipak, ekipa Aleksandra Stanojevića se brzo vratila u meč i golovima Rikarda Gomeša i Nikole Terzića uspeli da stignu do sigurnog trijumfa.

"Svaka čast momcima, znali smo da će biti teško. Igrali smo utakmicu posle dva i po dana, ni tri cela dana nisu prošla. Ovo je izuzetno zdanje, sve je to bilo lepo, vratili smo se iz minusa. Momci su izneli muški ovu utakmicu", rekao je Stanojević posle meča za TV Arenasport.

Upitan za zdravstveno stanje Rikarda, koji se u drugom poluvremenu požalio na povredu, Stanojević je rekao da nije ništa preterano strašno.

"Što se tiče Rikarda, on ima stalno problema nekih, neki igrači su premoreni. Sve u svemu, super i zadovoljni smo pobedom", poručio je Aleksandar Stanojević. Evo kako je izgledala pobeda Partizana u Bačkoj Topoli: