ODE!

NOŽ U LEĐA - POGBA ĆE 2. PUT IZDATI JUNAJTED: Platili ga 110 miliona, pet godina mu traže poziciju, sad ide za DŽABE!

Autor Milutin Vujičić

Francuski vezista više neće biti briga Mančester junajteda.

Izvor: Profimedia

Pol Pogba je posmatrao katastrofu Mančester junajteda protiv Liverpula sa klupe, čim je ušao na teren Salah je postigao het-trik za 5:0, da bi već posle 15 minuta Francuz morao na tuširanje.

Jezivi start značio je crveni karton za najskupljeg fudbalera u istoriji Mančester junajteda, a navijači su u tom trenutku pomislili - bar je smenio Olea Gunara Solskjera. Ipak, Norvežanin je opstao na klupi, a na kraju, zbog podrške Fergusona, neće biti ni toliki šok ako se zadrži na "Old Trafordu" duže od samog Pogbe.

Naime, mediji su Pogbu označili kao jednog od predvodnika bune protiv Soslkjera, što je francuski vezista već demantovao, ali navijačima je već muka od njega i čini se da neće još zadugo.

"ESPN" prenosi da je Mančester junajted odlučio da ne produži ugovor sa Polom Pogbom tako da će vezista plaćen 110 miliona evra moći da napusti klub bez obeštećenja narednog leta. Jasno je da je to ogroman gubitak novca za "crvene đavole", ali smatraju da bi još gore prošli ako bi produžili i ostali u "njegovim kandžama".

Posebno ako uzmu u obzir koliko je novca tražio novim ugovorom, koji su i hteli da mu daju, sve do sada.

Izvor: Profimedia

Pogba je "najuren" iz Junajteda kao tinejdžer, kada se posvađao sa Fergusonom i okrenuo je leđa klubu potpisavši za Juventus, da bi potom 2016. godine stigao kao jedan od najboljih igrača sveta.

Da je vredan basnoslovnog novca koji je Junajted izdvojio za njega pokazivao je retko, daleko češće u dresu Francuske nego kluba, pa je odlučeno da može da ide. Odigrao je 218 mečeva za ovih pet godina i na njima upisao 38 golova i 49 asistencija, a još mu nisu našli pravu poziciju...

Najverovatnije će Pogba karijeru nastaviti u jednom od sledeća tri kluba: Real Madrid, PSŽ ili Juventus.