OPET PORAZ

"DEDA MIHA" NIJE IMAO ŠANSE - BOLONJA JE OPET IZGUBILA: Protiv Milana su se borili, ali sad su bili nemoćni!

Autor Nebojša Marković

Sa druge strane, tim Lućana Spaletija je nastavio sjajan start sezone.

Izvor: Profimedia

Nastavlja se serija loših rezultata za tim Siniše Mihajlovića - njegova Bolonja je upisala još jedan poraz. Ekipa Napolija je sigurnim trijumfom ponovo zaposela prvo mesto Serije A.

NAPOLI - BOLONJA 3:0 (2:0)
/Ruiz 18, Insinje pen. 41, pen. 62/

Ekipa Lućana Spaletija ponovo je na čelu italijanskog šampionata, pošto su ubedljivom pobedom u Napulju stigli do devete pobede u 10. kolu Serije A.

Napolitanci su bez previše problema savladali tim Siniše Mihajlovića, koji je postao deda, koji je ostao na samo jednoj pobedi u poslednjih sedam utakmica.

Bolonja nije mogla da odgovori zahuktalom Napoliju, pošto je Fabijan Ruiz doneo prednost uz pomoć asistencije Eljifa Elmasa, dok je Lorenco Insinje dva puta bio precizan iz penala - jednom u prvom i jednom u drugom poluvremenu.

Tako je Napoli stigao do 28 bodova, koliko ima i Milan, ali uz bolju gol-razliku, pa sada te dve ekipe imaju po sedam bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Milan.

Bolonja je "skliznula" na 12. mesto, mada su imali i seriju teških mečeva. Prethodno su izgubili od Milana 2:4, dok su početkom meseca iznenadili Lacio pobedom 3:0.

Mihajlovićeva ekipa ima 12 bodova - pet manje od šestoplasiranog Lacija, ali i samo pet više od zone ispadanja. Ostaje da vidimo hoće li srpski stručnjak biti pod još većim pritiskom po pitanju moguće smene s njegove pozicije...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt