I ON JE NAPADAČ

OVOG GOLGETERA STE ZABORAVILI, A NJEGOV SIN MOŽE DA IGRA ZA HRVATSKU: Naslednik Nemca bira između ČETIRI reprezentacije!

Autor Nebojša Marković

I to se radi o selekcijama sa tri različita kontinenta, pa nek probere...

Izvor: Profimedia

Njegov otac je bio poznati nemački napadač koji je sa reprezentacijom stigao i do finala Evropskog prvenstva, a on će svoj nacionalni tim moći baš da probere.

Karlo Kuranji bi mogao da igra za četiri reprezentacije!

Naravno, radi se o sinu Kevina Kuranjija, nemačkog napadača koji je u karijeri igrao za Štutgart, Šalke, Dinamo Moskvu i Hofenhajm, kao i reprezentaciju Nemačke.

Kuranji junior bi, ipak, mogao da igra za Nemačku, Hrvatsku, Panamu i Brazil! Da, ovaj neobičan spoj je vrlo zanimljiv, pošto je Karlov otac Kevin zapravo Nemac mađarskog porekla, rođen u Brazilu, od majke iz Paname.

Ako vam to nije bilo dovoljno komplikovano, majka Karla Kuranjija je Hrvatica Viktorija Pelčić. Tako bi Kuranji mogao da zaigra i za naše komšije.

Karlo je rođen 2005. godine, član je omladinskog tima Štutgarta, a u šest mečeva u kadetskoj Bundesligi je postigao četiri gola. Njegov otac je 2008. bio deo reprezentacije Nemačke koja je bila vicešampion Evrope.

Kevin Kuranji je za Nemačku odigrao 52 meča i postigao 19 golova.