Kakav potez

SRBIN ASISTIRAO, ČOLOV SIN BACIO JUVENTUS NA KOLENA: Matirali "staru damu" u dva poteza za samo 14 minuta!

Autor Nikola Lalović

Darko Lazović asistent u fantastičnoj pobedi Verone nad Juventusom za koju je najzaslužniji Đovani Simeone.

Izvor: Profimedia

Ako postoji ekipa koja nema ni mrvicu straha kada igra protiv favorita to je definitivno Verona. Razbili su Lacio, pobedili Romu, u porazima od Milana i Intera oni su bili ti koji su prvi tresli mrežu, a da su noćna mora za favorite potvrdili su i u subotu uveče.

Ekipa Igora Tudora savladala je Juventus 2:1 na svom Bentegodiju uz još jednu sjajnu partiju Đovanija Simeona i odličnu igru Darka Lazovića.

Sin Čola Simeonea je nastavio sjajnu seriju pošto je prvo dao sva četiri gola u pobedi nad Laciom, a sada je dao oba gola u pobedi nad "starom damom. 

Kao i nebrojeno puta ove sezone Verona je odlično otvorila meč,a posle samo 14 minuta na semaforu je bilo 2:0, uz isto ime strelca. Đovani Simeone u razmaku od samo tri minuta dva puta zatresao je mrežu, u tome mu je pomogao Darko Lazović asistencijom za drugi pogodak.

Da Verona ima problema da sačuva rezultat potvrdila je i večeras dozvolivši Mekkeniju da deset minuta smanji na 2:1, međutim, Juventus nije uspeo ono što je nedavno uradio Milan kada je preokrenuo na 3:2.

Imala je "Stara dama" šansi za izjednačenje, Montipo je u 90. minutu fantastičnom odbranom zaustavio šut Dibale, ali je i Kalinić na drugoj strani propustio sjajnu priliku da sve reši.

Nakon drugog vezanog poraza uz remi prije toga sa Interom, definitivno se može reći da je Juventus u krizi. Deveto mesto na tabeli sa 15 bodova iz 11. kola učinak je nakon kojeg će se mnogi zapitati da li Masimilijano Alegri treba da ostane na klupi "Stare dame".

SERIJA A, 11. KOLO

Atalanta - Lacio 2:2 (1:1)
/Zapata 45+1, 90+4 - Pedro 18, Imobile 74/

Verona - Juventus 2:1 (2:0)
/Simeone 11, 14 – Mekkeni 80/

Torino - Sampdorija

nedjelja
Inter - Udineze (12.30)

Od 15.00
Fiorentina - Specija
Đenova - Venecija
Sasuolo - Empoli
Salernitana - Napoli (18.00)
Roma - Milan (20.45)

ponedjeljak
Bolonja - Kaljari (20.45)