Uživo

PARTIZANOV NIZ TRAJE - PAO I TIM SAŠE ILIĆA! Legenda se vratila u Humsku, crno-beli OPET odmakli Zvezdi!

Partizan je savladao "brđane" u 15. kolu Superlige.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su imali težak zadatak pred sobom, ali su uspeli da tu prepreku prebrode - Čukarički se odlično pokazao, ali povratak legende Saše Ilića u Humsku nije pokvario planove domaćima.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 2:0 (2:0)
/Vujačić 33, Živković 45+3/

Dugo se čekao taj trenutak kada će legendarni fudbaler Partizana ponovo kročiti u Humsku, a to je učinio kao trener Čukaričkog. Ipak, Saša Ilić nije uspeo da zaustavi bivši klub.

Ali nije da rezultat nije mogao da bude drugačiji. Naprotiv. Fudbaleri Partizana su zabeležili i 14. trijumf u 15. meču u prvenstvu, ali su za njega morali dobro da se oznoje.

Pre svih golman Aleksandar Popović. Za njega je bilo dosta posla, naročito u prvih 45 minuta, kada je njegov gol jednom bio uzdrman pogođenom stativom nakon udarca Ndijaea, ali to nije bilo sve.

U dva navrata su gosti dobrim udarcima glavom uspevali da nateraju Popovića da lepim paradama otkloni opasnost, a sve to pri rezultatu 0:0. I kada je Partizan izgledao blago uzdrmano energijom "brđana", sve je otišlo na drugu stranu.

Jedan slobodan udarac Miloš Jojić je pretvorio u asistenciju, pošto je Igor Vujačić umakao Stefanu Šapiću i uspeo da udarcem glavom donese prednost Partizanu u 33. minutu.

Kako je Partizan došao do vođstva uprkos šansama gostiju, tako je tu prednost duplirao kada su svi mislili da je pitanje trenutka kada će biti završeno prvo poluvreme - centaršut Uroševića s leve strane je zakačio Menig, lopta dolazi do Marka Živkovića, a desni bek levom nogom snažno šutira i postavlja, ispostaviće se, konačan rezultat.

Moglo je i u nastavku da bude još golova. Popović je ponovo morao da odlično interveniše kad je glavom zapretio Stefan Kovač, dok su i crno-beli imali poništen pogodak Rikarda nakon gledanja VAR snimka.

Na kraju, ispostaviće se, zaslužen trijumf crno-belih koji su umeli da kontrolišu dešavanja na terenu u drugom poluvremenu, ali i nove brige pred utakmice protiv Genta - Saša Zdjelar se povredio i Stanojević je već potvrdio da ga verovatno neće biti u timu u Belgiji, dok je Aleksandar Šćekić zbog povrede propustio susret u kojem je trebalo da bude starter...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:24

KRAJ UTAKMICE - 2:0!

Pobeda Partizana u Humskoj i ovog puta, nastavlja se serija trijumfa crno-belih u Superligi!

Crno-beli su slavili golovima defanzivaca - Igora Vujačića i Marka Živkovića. Tako su sada na 14 pobeda u 15 mečeva. Čukarički, sa druge strane, jeste imao svojih prilika u prvom delu, ali na kraju ostaju praznih šaka...

20:11

20:10

78' - VAR potvrdio, nema gola za Partizan!

Pogledale su VAR sudije situaciju, čini se da je posle Pantićevog igranja loptom u ofsajdu bio Lutovac, tamo skroz u petercu, pa je sve jasno i crno-beli ostaju na 2:0.

20:08

77' - Kakva zbrka - poništen gol Partizanu!

Prvo je u šesnaestercu Čukarčkog pao Pantić, ali nije bilo penala, u nastavku gužve Rikardo trese mrežu za 3:0, ali onda i pomoćni arbitar pokazuje da je ofsajd!

Čeka se VAR...

20:07

Promene i u Čukaričkom

Izlazi Ndijae, menja ga Lukić. A umesto Stefana Kovača na terenu je Nikola Čolić.

20:05

Još dve izmene u Partizanu

Bibarsa Natha menja Milan Smiljanić, dok će umesto Marka Živkovića u nastavku igrati Aleksandar Miljković. To je sad izvršeno svih pet izmena crno-belih.

20:01

70' - Opao je ritam

A to i te kako odgovara Partizanu. Posle mnogo odličnog ritma, kao da su sada igrači malo umorniji. Ibrahima Ndijae dobija i žuti karton u ovim trenucima...

19:57

66' - I Partizan pravi dve izmene

Lutovac menja Meniga, dok će Nikola Terzić zameniti Nemanju Jovića.

19:54

Dve izmene Čukaričkog

Kajevića menja Ergelaš, a izlazi i Čolović - na terenu je Aleksa Janković

19:47

55' - Popović briljira, opet je spasao Partizan!

Kovač je odlično natrčao na centaršut sa leve strane, udario je glavom loptu u punom trku, ali golman Partizana se odlično baca i uspeva da izbije udarac u korner! Treća sjajna intervencija Popovića.

Izvor: MN Press

19:44

52' - Rakonjac u šansi!

Dobar udarac napadača Čukaričkog, iako neprecizan, ali lepo je povukao loptu iz dubine, ušao sam u šesnaesterac, a ispred sebe je imao čak dvojicu igrača Partizana kada je pokušao da postigne gol.

19:41

50' - Dobar start Partizana

Domaći su dobro otvorili drugo poluvreme, iako nisu imali baš pravih prilika. Menig je kod jednog šuta pogodio Rikarda, jedan udarac Jojića je blokiran, a na kraju u jednoj situaciji Rikardo neprecizno šutira iz tesnog ugla...

19:38

Zdjelar ima problem s ložom

Stigla je potvrda iz FK Partizan da je problem zbog kojeg je Saša Zdjelar napustio igru bol u butnom mišiću, ostaje da se vidi koliko je to ozbiljno...

19:36

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Da vidimo šta nam donosi drugo poluvreme...

19:22

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

U samom finišu je Partizan duplirao prednost, u vrlo interesantnom meču do sada. Moglo je biti i drugačije, moglo je biti i više golova...

19:20

45+3 - GOOOOOL, ŽIVKOVIĆ ZA 2:0

Desni bek Partizana duplira prednost odličnim udarcem! Centrirao je IUrošević jako po zemlji, malo je lopta dirala Meniga, a ona na kraju stiže do Marka Živkovića, koji snažno šutira levom nogom sa oko 12 metara i to je velika prednost crno-belih!

19:12

40' - Gledamo odličnu utakmicu u Humskoj!

Nema šta nismo videli do sada - stativa Čukaričkog, dve odlične parade Popovića među stativama Partizana, pogodak crno-belih, ali i dosta ritma, mnogo trčanja i otvorene igre na obe strane.

Vrlo sadržajnih 40 minuta je za nama.

19:04

33' - GOOOOOOL, 1:0 ZA PARTIZAN

Igor Vujačić je strelac! Nije išlo Partizanu u jednom periodu, ali onda iz prekida sve preokreću - Miloš Jojić odlično centrira, a Igor Vujačić je viši od Šapića u skoku i uspeva da zatrese mrežu udarcem glavom!

Izvor: MN Press

18:58

Novi problem za Partizan - Zdjelar ne može!

Povreda Saše Zdjelara zbog koje kapiten crno-belih na ovom meču mora da napusti igru! Neki bol je osetio vezista Partizana, nije poznato tačno šta je po sredi, ali je samo u jednom trenutku seo na terenu...

Ovo nije dobra vest pred put u Gent naredne sedmice... Na terenu je umesto Zdjelara sada Danilo Pantić.

Izvor: MN Press

18:57

24' - Kakve parade Popovića, drži se Partizan!

Ndijae je posle duge lopte na druug stativu vratio glavom povratan pas za Čolovića, ovaj odlično šutira pod prečku, ali golman Partizana odličnom paradom izbija loptu preko prečke u korner!

I posle tog kornera, slična situacija, kada je ponovo mladi Popović morao da "vadi" loptu koja je išla ispod prečke! Čukarički preti!

18:54

22' - Šansa Meniga, ali ofsajd

Probio je Menig po levoj strani posle asistencije Rikarda, na kraju je Petrović odbranio solidan pokušaj Holanđanina iskosa, ali pomoćni sudija pokazuje da je to ipak prethodno bio ofsajd.

Da je ovo bio gol, konsultovao bi se VAR...

18:49

17' - Stativa Čukaričkog!

Odličan centaršut sa leve strane gostujuće ekipe, na drugoj stativi je Ndijae odlično skočio i udario loptu glavom, ali ona završava na stativi! Nije mogao Popović to da odbrani, a posle odbitka, u nastavku akcije, igrači Čukaričkog prave ofsajd i propuštaju ovu priliku za gol.

18:47

14' - Jojić glavom pored gola!

Vrlo dobra šansa za Partizan, sa leve strane centaršut stiže u šesnaesterac, pronalazi Jojića, koji je usamljen, ali udarac glavom nije dovoljno precizan... Dobra akcija domaćih!

Izvor: MN Press

18:46

13' - Greška Petrovića!

Mladi golman Čukaričkog poigravao se u kaznenom prostoru, ali Partizan to nije kaznio. Crno-beli nisu iskoristili nekoliko dobrih prilika za šut, a na kraju je čuvar mreže zaustavio pokušaj Rikarda Gomeša.

18:40

8' - Lopta prolazi kroz peterac Čukaričkog...

Rikardo je ubacio loptu u peterac gostiju, ali nikog od igrača Partizana nije bilo na pravom mestu...

18:36

5' - Menig preti!

Dobar napad Holanđanina po desnom boku, rešio se svojih čuvara, a njegov udarac sa 16 metara uspeva da lepo odbrani Đorđe Petrović. Ovo je bio solidan pokušaj Partizana.

Izvor: MN Press

18:35

3' - Čolović šutira, bez opasnosti

Čukarički beleži prvi udarac na meču, fudbaler gostiju ne uspeva da ugrozi gol Popovića nedovoljno snažnim udarcem.

18:32

POČELA JE UTAKMICA!

Krećemo u Humskoj!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
18:04

Poslednji meč Saše Ilića u Humskoj

Prošlo je skoro dve i po godine otkad je Saša Ilić poslednji put obukao dres Partizana u Humskoj. Sada se vraća kao rival crno-belih, a podsetite se kako je izgledao njegov oproštaj.

17:55

Evo i rezervnih igrača za večeras

Partizan (rezerve): Stevanović, Pavlović, Baždar, Ostojić, Miljković, Milovanović, Terzić, Obradović, Pantić, Lutovac, Smiljanić.

Čukarički (rezerve): Belić, Rogan, Tošić, Baić, Ergelaš, Tanasijević, Drezgić, Savić, Janković, Čolić, Lukić.

17:46

SASTAVI PARTIZANA I ČUKARIČKOG

PARTIZAN: Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Jović, Natho, Menig - Rikardo

ČUKARIČKI: Petrović - Stevanović, Kovačević, Šapić, Roganović - Docić, Kovač - Ndijae, Kajević, Čolović - Rakonjac.

16:00

Dobrodošli u MONDO Live

Budite večeras uz MONDO, pratićemo uživo dešavanja na meču Partizan - Čukarički u okviru 15. kola Superlige.

Ukratko

  • Partizan - Čukarički 2:0
  • Partizan želi da pobedom učvrsti svoje mesto na 1. poziciji Superlige.
  • Saša Ilić kao trener Čukaričkog prvi put vodi neki tim protiv Partizana, kluba u kojem ima status legende.
učitaj još +