Autoritet!

GDE SI KRENUO? SUDIJA SE IZDRAO NA BIVŠEG IGRAČA BARSE: Poništio mu gol, pa ga preplašio bukom! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Postigao je gol, a nakon što ga je sudija poništio mislio je da ima pravo da se raspravlja. Brzo je shvatio da to nije dobra opcija.

Izvor: Twitter/Printscreen/@btsportfootball

Ekipa Udinezea lako je u nedelju popodne izgubila od Intera i ove sezone timu iz Udina uopšte ne ide dobro u Seriji A. Imaju samo 11 osvojenih bodova, nalaze se na 14. mestu, a od 12. septembra imaju niz od osam mečeva bez pobede.

I pitanje je kad će ga prekinuti...

Ako su budu ponašali kao Đerar Deulofeu, nekadašnji fudbaler Barselone i svojevremeno veliki talenat katalonskog kluba, crna serija će potrajati. Krilni fudbaler koji je u karijeri igrao još za Everton, Sevilju, Milan i Votford uspeo je da iznervira glavnog sudiju toliko da je on morao da viče!

Španac je postigao gol u 82. minutu meča, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. to je iznerviralo Deulofeua, koji je počeo da se unosi u lice arbitru Luki Sakiju, koji mu nije ostao dužan.

Pogledajte tu situaciju:

Glavni sudija ovog meča pošteno se izdrao na fudbalera Udinezea i jasno postavio granicu koja ne sme da se prelazi. Sudije su tu da dele pravdu, igrači da poštuju donete odluke!

Takvu je sudijsku praksu svojevremeno imao i legendarni Pjerluiđi Kolina, jedan od najboljih sudija svih vremena koji je godinama bio zadužen za stvaanje novih italijanskih arbitara. Ako je suditi po ovoj situaciji, uspeo je.

Tagovi