POGLEDAJTE

SKANDAL! HULIGANI ULETELI NA TEREN, LOMILI SVE PRED SOBOM: Divljanje posle velikog derbija - igrači bežali uplašeni!

Autor Nebojša Marković

Ružne scene stižu nam iz Brazila.

Izvor: Twitter/Printscreen/@geglobo

Neverovatne scene odigrale su se u nedelju u Brazilu! Fudbaleri Gremija izgubili su na svom stadionu od Palmeirasa 1:3, a to je dovelo do masovnih nereda posle utakmice!

Navijači domaćeg kluba upali su na teren po završetku meča, lomili sve što su pred sobom našli, a morala je da reaguje i policija!

Gremio je na svojoj "Areni" poveo u 12. minutu protiv Palmeirasapreko Dijega Souze, ali su u nadoknadi prvog dela primili dva pogotka, kada je Rafael Veiga bio strelac.

Na kraju je Breno Lopes u 93. minutu potvrdio poraz Gremija, koji je ostao na pretposlednjem mestu brazilske Serije A.

A to je nešto što njihovi navijači baš ne žele da trpe! Utakmica u Gremiju se završila, a huligani su uleteli na teren, dok su igrači brzo pobegli u tunel.

Kamere su čak uhvatile i kadrove zabrinutih lica fudbalera. Grupa navijača koja je ušla na teren je lomila i bacala sve što je stigla, dok su fotoreporteri bežali. Potom su se u sve umešali i pripadnici policije, kada se većina navijača vratila na tribine...

Gremio je 19. od 20 timova u prvenstvu, sa 26 bodova, četiri manje od mesta koje obezbeđuje opstanak u ligi. Do kraja je ostalo još devet kola za većinu ekipu, dok Gremio ima i dva zaostala susreta da proba i izvuče se iz teške situacije.

Pogledajte kako je čitav haos u Gremiju izgledao:

Gremio je dvostruki šampion Brazila, dok je Palmeiras 10 puta osvajao tamošnju Seriju A.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt