PUN UTISAKA

KONAČNO SAM UPOZNAO SAŠU ILIĆA: Vodio Partizan do pobede, ali nije samo zato srećan - Srce mi je puno!

Autor Nebojša Marković

Defanzivac crno-belih je bio pun utisaka nakon trijumfa protiv Čukaričkog.

Izvor: MN Press

Upisali su fudbaleri Partizana i 14. pobedu u 15. meču u Superligi, savladavši Čukarički u Humskoj 2:0.

Ipak, nije to bio jednostavan meč za crno-bele, ali ga je umnogome olakšao strelac prvog pogotka Igor Vujačić.

Imao je Čukarički svojih dobrih šansi pri rezultatu 0:0, ali je utakmica otišla na "drugu stranu" u 33. minutu, kada je upravo reprezentativac Crne Gore doneo prednost Partizanu.

"Ovo je bila veoma zahtevna i teška utakmica, ekipa Čukaričkog zaista igra dobro. Mi smo pružili dobru partiju, mislim da su navijači imali šta da vide. Najvažnije je da smo slavili i upisali nova tri boda", počeo je Vujačić za sajt kluba.

"Što se tiče gola, stvarno sam presrećan, videlo se i po mom slavlju. Od početka radimo na treninzima prekide i uvek sam bio blizu da postignem gol, ali nije me htelo. Verovao sam u sebe i sad mi se vratilo. Otvorio sam tešku utakmicu, pomogao timu i stvarno sam srećan, nadam se da će ih biti još."

On dodaje da je posebno zadovoljstvo kod ove utakmice bila i činjenica da je ekipu Čukaričkog sa klupe predvodio legendarni igrač Partizana Saša Ilić, kojeg je tek sada upoznao.

"Zaista je velika čast i privilegija upoznati takvu legendu kluba i igrati protiv njega, stvarno mi je srce puno", rekao je Vujačić.

Partizan se okreće narednom protivniku, ekipi Genta, sa kojom se sastaje u četvrtak (18.45) u okviru Konferencijske lige.

"Još jedna teška utakmica u nizu, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Nadam se da ćemo se vratiti u igru za prvo mesto i da ćemo slaviti u Belgiji", poručio je Igor Vujačić.