Šta pričaš?

NOVINAR LUPAO GLUPOSTI, ZVEZDA SITIJA NIJE MOGLA DA VERUJE: Na konferenciji pričao o čoveku koji ne postoji! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fudbaler Mančester sitija ostao šokiran na konferenciji, a nije mu pomogao ni portparol kluba.

Izvor: Twitter/sportbible/printscreen

Mančester siti nastavlja sa obavezama u Ligi šampiona, a pred njim meč protiv Briža na konferenciji za medije pojavio se Kajl Voker. Nekadašnji fudbaler Totenhema već je je četiri godine u klubu i izborio se za mesto u timu protiv mnogih igrača koje je Gvardiola dovodio za to vreme.

Ipak, nije mogao da se izbori sa jednim novinarskim pitanjem, pošto ga je zbunilo pominjanje fudbalera sa kojim nikada nije bio saigrač...

''Pitam se kako izgleda boriti se protiv Bernara Mendija za mesto desnog beka, da li te konkurencija gura napred? Čujem da on ima jak karakter'', rekao je novinar i šokirao Kajla Vokera!

Dugogodišnji fudbaler Sitija i reprezentativac Engleske nije imao pojma o čemu priča novinar. nije mu za zameriti, niko u sali nije znao!

''Ko je to, Mendi?'', upitao je Voker portparola Mančester sitija koji je sedeo pored njega, a to je samo nastavilo ovu raspravu.

''Bori se protiv Mendija za mesto u timu na desnom beku. Da li ga konkurencija gura napred. Čuo sam da je on dobar lik za svlačionicu'', dodao je još detalja u priču o imaginarnom čoveku novinar čiji identitet nije poznat.

''Onaj Mendi iz PSŽ?'', pitao je Kajl Voker portparola, ali ni tada nije postalo jasnije.

Zbog toga što ni Kajl Voker ni PR Mančester sitija nisu znali o čemu se radi, odlučili su da ovu temu arhiviraju i da razgovor ode dalje. Novinar koji je želeo odgovor od Vokera očigledno je negde pogrešio.

O dešavanjima na ovoj konferenciji već postoji nekoliko teorija. Novinar je možda mislio na Bernara Mendija (40), nekadašnjeg desnog beka PSŽ-a koji je već godinama u penziji i nema veze sa Sitijem i Vokerom, na Ferlana Mendija (26) iz Real Madrida koji je levi bek ili na Benžamana Mendija (27).

Francuz je najlogičniji izbor jer je od 2017. godine član Mančester sitija, ali se ni on ne uklapa u priču. Kao prvo, igra na poziciji levog beka, a kao drugo, Benžaman je trenutno u pritvoru - a preti mu i zatvor zbog četiri silovanja i seksualnog nasilja.

Pogledajte kako je izgledao razgovor: