Greška!

ZVEZDINA DECA OŠTEĆENA U LIGI ŠAMPIONA! Imali pobedu u rukama - Italijani dobili penal na poklon! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Empoli u prvom meču.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Mladi fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare pobedu u prvom meču drugog kola Lige šampiona za omladince. Oni su na stadionu Čukaričkog remizirali protiv Empolija, koji je do rezultata 1:1 stigao nakon spornog penala u 56. minutu meča.

Do tada su fudbaler Marka Neđića imali prednost i lepe šanse da stekne zalihu pred revanš koji treba da se igra u Italiji, a koji će dati odgovor na pitanje ko putuje u evropsko proleće. 

Crvena zvezda - Empoli 1:1 (1:0)
/Stojanović 42 - Degl'Inosenti 56 p/

Ni ovako Zvezda neće biti bez šansi u drugom meču. Pokazali su večeras fudbaleri u crveno-belim dresovima da iako su godinu ili dve mlađi od rivala, ni po čemu ne zaostaju za jednom od najboljih fudbalskih škola u Italiji!

Pogledajte detalje sa meča:

Crveno-beli su do prednosti stigli u finišu prvog dela susreta, kada je Stojanović sjajnim ubacivanjem u kazneni prostor došao u priliku da šut. On je povukao napad Zvezde, nastavio kretanje i sačekao centaršut koji je prosledio u gol italijanskog predstavnika.

Ipak, gosti su uspeli da izjednače na Banovom brdu večeras.

Fudbalerima Crvene zvezde nije bilo jasno zbog čega je grčki arbitar Fotijas pokazao na belu tačku, ali je Empoli je baš iz kaznenog udarca stigao do povoljnijeg rezultata pred meč na svom terenu.

Pogledjate situaciju iz nekoliko uglova:

Crvena zvezda - Empoli, penal
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Revanš meč se igra 23. novembra u Italiji, a bolji iz ovog dvomeča dočekaće evropsko proleće u Ligi šampiona za omladince. Podsećamo, Crvena zvezda je u prvoj rundi savladala Sent Patrik, od kog je bila bolja u oba meča, prvo 2:1 na gostovanju, a zatim 2:0 u Beogradu.