Videćemo...

PARTIZAN IGRA ZA PRVO MESTO - GENTU ĆE BITI TEŽE NEGO U BEOGRADU: Srbi nas nisu znali, tad smo ih opomenuli!

Autor Dušan Ninković

Trener domaćeg tima spreman za veliku borbu protiv crno-belih.

Izvor: MN Press

Partizan je stigao u Belgiju gde igra jedan od najbitnijih mečeva sezone, a domaćin je Gent - trenutno prvoplasirani tim u grupi Konferencijske lige. Bez suspendovanog Aleksandra Stanojevića i u novoj formaciji zbog povreda crno-beli će pokušati da naprave iznenađenje i zakomplikuju situaciju.

Zbog toga se u redovima belgijskog tima ne opuštaju. Svesni su da bi opuštanje moglo da dovede do pobede tima iz Humske, a veruju da će Partizan u četvrtak biti bolji nego na beogradskom meču! Trenr domaćih je pohvalno govorio o gostima iz Beograda...

"Imaju izuzetno jezgro tima, a rotiraju tokom cele sezone. Imaju po dvojicu igrača na svakoj poziciji", istakao je Hans Vanhazebruk.

Trenr belgijskog tima smatra da je Partizan, iako je izuzetno kvalitetna ekipa, bio slabije pripremljen za njihov prethodni okršaj. To će se sada promeniti.

"Svestan sam da nas ne čeka lak posao sutra. Biće paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotovo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel. Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali pre prve utakmice. Tada su dobili opomenu. Neće to dozvoliti sebi u drugom susretu", rekao je trener Genta.

Vanhazebruk želi da njegov tim još jednom pokaže da je bolji!

"Moramo da pokažemo još jednom na semaforu da smo bolji tim. Ne možemo sebi da dozvolimo još jednu utakmicu kao protiv Uniona. Iako smo imali i tada više šansi, dominirali terenom, rezultat je taj koji se piše i pamti", konstatovao je trener.

Pobeda Genta rešila bi pitanje prvoplasiranog tima u grupi, dok bi trijumf Partizana na gostovanju opet zakomplikovao situaciju.