Garsonjerica...

MESI PRODAJE STAN OD 6.500.000 EVRA, A KUPIO GA OVE GODINE: Zaradiće na njemu, a u istom gradu ima JOŠ SKUPLJI!

Autor Dušan Ninković

Argentniski fudbaler prodaje stan koji je kupio pre nekoliko meseci.

Izvor: Profimedia

Dok trajala saga oko ostanka u Barseloni, Lionel Mesi je sebi dao oduška i pazario jednu luksuznu nekretninu. Argentinac je kupio stan u Majamiju, što je pokrenulo glasine da će se tokom leta preseliti u Inter Majami, tim koji je vlasništvo Dejvida Bekama.

Ali, od toga nije bilo ništa... Nakon propalih pregovora u Barseloni potpisao je za PSŽ, a MLS liga nije dobila najveće pojačanje u svojoj istoriji. Pitanje je i da li će se taj transfer ikada desiti, jer je Mesi rešio da proda kupljeni stan!

Nekretnina koja ga je koštala oko 6,5 miliona evra prostire se na više od 500 kvadratnih metara, odnosno zauzima ceo jedan sprat. Takođe, ima i terasu od skoro 200 kvadrata, pa bi Mesi sa porodicom mogao da uživa na suncu koje je uobičajena pojava na Floridi.

Ipak, ima druge planove u životu...

Pogledajte kako izgleda stan u Majamiju:

Razlozi za prodaju sigurno nisu finansijske prirode, a Mesi bi mogao čak i da zaradi ovog puta. On očekuje da će prodati neverovatno luksuzan stan za 6,8 miliona evra, odnosno za oko 300 hiljada više nego što ga je platio.

Iako je cena ove nekretnine vrtoglava, Mesi u istom gradu ima još skuplji stan. Pre oko dve godine kupio je nekretninu koju je tada platio čak 8,5 miliona evra! To je jedan od najluksuznijih domova fudbalera, pošto ima neke mogućnosti koje su običnom čoveku potpuno nezamislive.

vlasnici stanova u ovoj zgradi imaju bazene, spa centar, fitnes i ostale sadržaje, a mogu i da se parkiraju tačno ispred svog stana. Tačnije, postoje tri lifta koji njihove automobile podižu iz garaže do vrata stana!

Tagovi