Majstorija!

GOLČINA PARTIZANA! UDARAC KARIJERE SLOBODANA UROŠEVIĆA: "Ubio je pauka" u Belgiji, SPEKTAKULARAN pogodak za vođstvo!

Autor Dušan Ninković

Veoma bitan pogodak Partizana na evropskoj sceni delo je Slobodana Uroševića.

Izvor: Arena/Printscreen

Fudbaleri Partizana na gostovanju Gentu igraju za prvo mesto u grupi Konferencijske lige, a od 65. minuta imaju značajnu prednost. Levi bek Slobodan Urošević zatresao je mrežu domaćeg tima i to na maestralan način.

Defanzivac Partizana dobio je večeras nešto ofanzivniju ulogu zbog promene formacije, a ponovo je pokazao koliko opasan može da bude ispred protivničkog kaznenog prostora. Kako se to kaže u žargonu "ubio je pauka" pošto je njegov udarac bio izuzetno precizan.

Urošević se namestio na desnu nogu i sa skoro sa ivice kaznenog prostora uputio udarac ka drugoj stativi. Njegov šut šokirao je defanzivca koji ga je čuvao, ali i golmana koji nije uspeo ni da se pomeri.

Podsećamo, Partizanu je za prvo mesto u grupnoj fazi neophodno da u Belgiji osvoji sva tri boda i tako poništi poraz u Humskoj iz prethodne runde. Ako crno-beli savladaju Gent večeras, odluka o prvoplasiranom timu pašće u poslednje dve runde, kada oba tima igraju protiv Flore iz Talina i Anortozis Famaguste, najslabijih timova u grupi.

Pogledajte gol Partizana:

PARTIZAN POVEO U GENTU: Fantastičan gol Uroševića / 4.11.2021.
Izvor: YouTube/Printscreen/Arena Sport TV

A zatim i veliku radost crno-belih na stadionu Genta:

Tagovi