BLAG!

DIREKTOR ZVEZDE "GRMEO" POSLE RADNIKA, A SAD NE KRITIKUJE: Ušli smo dobro, jedan detalj je promenio sve!

Autor Milutin Vujičić

Sportski direktor Mitar Mrkela ovoga puta bez kritika.

Izvor: MN Press

Bio je besan sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela posle poraza Crvene zvezde u Surdulici (1:2), kazao je da nisu igrali fudbal nego "lupali loptu", dok je znatno blaži bio nakon lošeg rezultata protiv Mitjilanda.

Zvezda je doživela prvi poraz u grupnoj fazi Lige Evrope pošto je vicešampion Danske odneo čitav plen. Iskoristili su to što su 80 minuta imali igrača više, posle isključenja Degeneka, a o nervozi domaćih najbolje govori i to da su susret završili sa devetoricom zbog crvenog kartona Marka Gobeljića u finišu meča.

"Utakmicu je odredio crveni karton. Ušli smo u meč dobro. Tih desetak minuta odigrali smo kako je bilo zamišljeno. Isključenje Degeneka je promenilo sve", kazao je Mitar Mrkela za "Sportski žurnal" i dodao:

"Igrali smo kako smo morali, a ne kako je meč bio pripremljen".

Sportski direktor ovoga puta nije imao previše zamerki na nastup igrača Zvezde.

"Momci su odradili posao koliko su mogli dobro. Trudili su se, borili. Nismo zadovoljni rezultatom. Da je ostalo sve onako kako je bilo na početku ostvarili bismo povoljan rezultat", zaključio je Mrkela.

Posle utakmice nismo čuli utiske Dejana Stankovića, koga je na konferenciji za medije zamenio Nebojša Milošević, a tek je kasnije postalo poznato zbog čega. Trener crveno-belih se posle meča zaputio u bolnicu pošto je kondicionog trenera Panonćinija neko pogodio u glavu, a utvrđeno je da mu je naprsla lobanja.