PRESS!

NOVINARI IZNENADILI STANOJEVIĆA - "SAD ME TO MALO PLAŠI": Partizan bez "osovine" na Proleter, tim koji UVEK pobeđuju!

Autor Milutin Vujičić

Partizan ima 11 pobeda iz isto toliko mečeva sa Proleterom.

Izvor: YouTube/Printscreen/ FK Partizan Beograd

Partizan se posle teškog gostovanja u Belgiji, gde je remizirao protiv Genta (1:1) i tako sebi smanjio šanse da kao prvoplasirani prođe u nokaut fazu Konferencijske lige, okreće domaćem prvenstvu u kom je prvi deo odradio bez greške, odnosno samo Crvenu zvezdu nisu pobedili.

Sada kreću ispočetka, rival je kao i u prvom kolu Proleter, a Aleksandar Stanojević je u najavi susreta koji se igrao u nedelju u Humskoj (20.15) rekao da ga plaši što imaju 11 pobeda protiv njih u isto toliko mečeva.

"Nisam znao taj podatak i sada me malo plaši. Ja sam uvek oprezan, jer ne može uvek da ide na taj način. Svaka je utakmica posebna, teško smo ih pobedili na našem stadionu prošlog puta, bilo je 1:0, oni su imali prečku pred kraj, moglo je da ode u drugom pravcu", rekao je Aleksandar Stanojević i dodao:

"Svakog dana radimo, pričamo o takmičarskom duhu, menjamo dosta igrača, jer želimo da svi ostanu u fokusu, da osećaju da su deo grupe. Teško da samo 12-13 igrača moglo da izdrži ovaj dosadašnji ritam. Taj pritisak da moramo svakog puta da budemo na maksimumu je izuzetno težak. Sada smo na dobrom putu, prezadovoljan sam momcima, kako oni sve to prihvataju, kako su fokusirani, koncentrisani. Svesni su i oni sami da imaju samo jedan cilj ispred sebe i idu sami ka njemu, nikakvi motivacioni govori oko toga nam nisu potrebni".

Osvrnuvši se na meč u Gentu, koji je vodio sa tribina, Stanojević je rekao da je prezadovoljan kako su njegovi igrači odigrali, pre svega u odbrani, a možda ponovo bude primoran da menja formaciju jer Šćekić i Zdjelar nisu spremni.

Zbog toga se polako priča i o prelaznom roku...

"Razmišljamo o svemu, na sve smo spremni, ali ne znamo da li će neko otići. Nama je daleko decembar, međutim, prate se igrači na pozicijama na kojima smo deficitarni", priznao je Aleksandar Stanojević.