Preokret i pobeda

NIJE BILO POVIŠENOG TONA, SAMO NORMALNA PRIČA! Stanković o pobedi u derbiju: ZNAMO koliko smo radili!

Autor Mladen Šolak

"Nije bilo lako posle Evrope", rekao je Stanković nakon trijumfa u Novom Sadu.

Izvor: Arena /Printscreen

Crvena zvezda je sprečila Vojvodinu da joj ponovo "otkine" bodove ove sezone.

Na gostovanju na "Karađorđu", ekipa Dejana Stankovića je gubila od Novosađana, a onda je preokrenula i osvojila tri boda pred pauzu golovima Milana Pavkova i Aleksandra Dragovića.

Posle utakmice, Dejan Stanković je u izjavi za TV Arena sport govorio o tome šta je menjao u poluvremenu.

"Uradili smo izmenu da dobijemo na energiji, drugoj lopti, trci... Malkice da promenimo sistem. Imamo momke koji su naučili da možemo da se adaptiramo bilo kojoj formaciji. Bez povišenog tona, normalna priča, znamo koliko smo radili da bismo to sada pustili. OK, može da se desi 15 loših minuta, ali smo opet napravili dobar uvod i nismo gubili glavu", rekao je Stanković.

"Hvala momcima, bili su top, izvukli su maksimum, nije bilo lako posle Evrope. Hvala navijačima, sa njima je sve lakše", dodao je Zvezdin trener.

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević žali za ispuštenim šansama i smatra da je remi bio najpravedeniji rezultat.

"Rekao sam u najavi da će biti drugačije nego u prvom kolu u Beogradu. Mislim da je ovo prema mom mišljenju bila jedna od boljih utakmica u prvenstvu, publika je videla hrabru Vojvodinu, koja je od prvog trenutka htela da pobedi, ali igrate protiv Zvezde, koja po meni ima najbolji tim u 10 godina mogli samo da damo i drugi gol".

"Dozvolili smo Zvezdi da da drugi gol, a kad su dali, oni su previše iskusna ekipa da to ispuste. Dali smo sve od sebe, zaslužili smo makar bod, čestitam momcima, hvala navijačima i čestitam Zvezdi pobedu i želim im da ostanu u Evrpu, jer mislim da je to dobro za srpski fudbal", dodao je Slavoljub Đorđević.