VERUJE U "ORLOVE"

PORTUGAL NEMA IGRAČA KAO TADIĆ, A RONALDO NIJE ONAJ... Legenda veruje u uspeh Srbije: Samo jednu stvar da ne radimo!

Autor Milutin Vujičić

Njegov sin igra u reprezentaciji, a Ratko veruje u uspeh Piksijevog tima.

Izvor: MN Press

Srbiju u nedelju u Lisabonu očekuje najvažnija utakmica godine. Igramo protiv Portugala za direktan plasman na Svetsko prvenstvo, a selektor Stojković poručuje da ćemo ići na pobedu.

Dobro znamo da Portugal ima pravi drim-tim, međutim ponekad zaboravimo da i mi imamo majstore. Tako su Vlahović, Mitrović i Tadić u daleko najboljoj formi, nadavali su se golova ove jeseni u klubovima, a upravo jednoga od njih posebno hvali čuveni golman Ratko Svilar.

"Mitrović i Vlahović baš dobro igraju, Kostić i ko god bude desno - to će biti dobro sigurno!", analizira Svilar za "Kurir".

"Tadić, to je igrač kakvog Portugal nema. Ajaks sada nije pobedio za vikend, odigrali su 0:0, a čitam u novinama on igrač utakmice i pri tom rezultatu", dodao je on.

Svilar, čiji sin Mile je u reprezentaciji Srbije, poručuje da su šanse 50:50, ali veruje da ako Srbija odigra napadački i ne bude se branila - može do velikog rezultata.

Dodaje da Portugal ima strašan tim, posebno u ofanzivi, ali ne treba da ih precenimo.

"Ako ćemo pošteno, Ronaldo nije onaj Ronaldo od nekada. Daje on golove, ali je već stariji, nije to ta hitrina i sve ostalo. Može da mu se parira", poručuje Svilar i dodaje:

"Koju god utakmicu da sam gledao, izgledali smo dobro. A onu gde nije bilo baš to najbolje, protiv Luksemburga, rešili smo u svoju korist. Što isto dosta govori. Samo ne treba da se branimo, jer ako se braniš 90 minuta, kad-tad desiće ti se propust".

(MONDO/Kurir)