OPA!

ŠOK POTEZ ĆAVIJA! U BARSU PRVO VRAĆA BIVŠEG SAIGRAČA: Na pragu je 40. godine, ali stiže ponovo na Nou Kamp!

Autor Milutin Vujičić

Jeste da je u godinama, ali ovo bi bilo sjajno za Barsu.

Izvor: Profimedia

Legendarni španski fudbaler Ćavi preuzeo je kormilo Barselone i počeo da povlači prve konkretne poteze. Nakon što je objavio pravila igračima i saopštio predsedniku Laportu ko može da ide - Ćavi je odlučio i ko će biti njegovo prvo pojačanje u trenerskom mandatu na "Nou Kampu".

Ako je verovatni brazilskim medijima, to je ni manje ni više nego njegov bivši saigrač Dani Alves.

Zvanično najtrofejniji fudbaler svih vremena trenutno je bez angažmana pošto je u septembru raskinuo ugovor sa Sao Paulom, a razlog rastanka bio je finansijske prirode.

Ne planira da se penzioniše, veruje Dani Alves da još može da igra, pa je stoga Ćavi stupio u kontakt s njim. Barselona kuburi na mestu desnog beka već pet godina, baš otkako je Brazilac otišao, pošto niko nije mogao da ponovi njegove neverovatne partije u zlatnom dobu katalonskog kluba.

Alves (38) je u Barsi igrao od 2008. do 2016. godine i u tom periodu odigrao 391 meč i zabeležio 21 gol i 101 asistenciju, da bi se potom okušao u Juventusu i PSŽ-u, sve pošto ga je katalonski klub "precrtao".

Brazilac je u karijeri osvojio 43 titule, što ga čini najtrofejnijim ikada, a većina je bila baš sa Barselonom.

Iako se na ružan način rastao sa Barselonom, čini se da će prijateljstvo sa Ćavijem prevagnuti i da će ga dovesti na "Nou Kamp" na kome gledaju ka slobodnim i jeftinim igračima u ovom trenutku pošto nedostaje novca.