Oglasio se klub

HAPŠENJE U PARI SEN ŽERMENU: Nezapamćeni skandal -  dovela MASKIRANE BATINAŠE u klub!

Autor Mladen Šolak

Haos pred stadionom i hitna intervencija policije. U toku popodneva oglasio se i klub.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Pari Sen Žermen potvrdio je u sredu da je fudbalerka PSŽ-a Aminata Dijalo privedena u jutarnjim časovima zbog napada na jednu igračicu tog kluba.

Dan nakon ubedljive pobede protiv Reala u Ligi šampiona (4:0), Dijalo je završila u policiji i zvanično je potvrđeno da su pokrenute istražne radnje koje će utvrditi šta se sve dogodilo.

Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

"Pari Sen Žermen najoštrije osuđuje počinjeno nasilje. Od utorka uveče, klub je preduzeo sve mere da garantuje zdravlje, dobrobit i bezbednost svih igračica ženskog tima. PSŽ radi sa policijom Versaja na utvrđivanju činjenica i pažljivo posvećuje pažnju napretku istrage. Utvrdićemo koji ćemo potez preduzeti", navedeno je u klupskom saopštenju.

Prema pisanju pariskog "Lekipa", Dijalo je lišena slobode nakon napada na fudbalerku Keiru Hamraui. Prema navodima, Dijalo je bila sa njom u kolima, pre nego što je Hamraui izvučena iz vozila i napadnuta.

Navodno, ona je unajmila maskirane muškarce da napadnu njenu saigračicu i da je batinama onemoguće da igra. Njih dve zajedno igraju i u klubu i u reprezentaciji.

Izvor: Profimedia

Hamraui nije igrala protiv Reala, a detalji sukoba nisu objavljeni.