Nisi morao

HIT SNIMAK BRAZILSKOG FUDBALERA - SIMULIRANJE KAKVO NISTE VIDELI: Dobio penal, pa se bacio na glavu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iskusni fudbaler procenio da treba da pojača utisak kako bi njegova ekipa dobila kazneni udarac.

Izvor: Twitter/GrimandiB/printscreen

Brazilski velikan Santos ne nalazi se u sjajnoj poziciji ove sezone, pošto se u finišu tamošnjeg prvenstva grčevito bori za opstanak. do veoma važne pobede stigli su protiv favorizovanog Bragantina (2:0), a najzaslužniji čovek za to bio je ofanzivac Marinjo (31).

On je na ovom susret postigao prvi gol Santosa, a zatim u nadoknadi iznudio kazneni udarac za potvrdu pobede. Taj penal bio je posebno komičan jer je Marinjo simulirao nakon što je prekršaj napravljen.

Kontakt je bio očigledan i Santos je zbog njega trebalo da dobije penal, ali je fudbaler sa brojem 11 na leđima odlučio da pojača utisak. Tom prilikom izveo je jedan veoma neobičan potez, pošto se nekoliko sekundi nakon prekršaja bacio na glavu u kaznenom prostoru Bragantina.

Na društvenim mrežama izazvao je smeh, pošto situacija stvarno deluje komično, ali na meču je uradio sve što je trebalo. Santos je sa bele tačke potvrdio pobedu i sada ima dobru priliku da ove sezone ispadne iz brazilske Serije A, elitnog fudbalskog ranga u toj zemlji.

Bila bi velika šteta da klub koji je stvorio igrače poput Pelea ili Nejmara mora da nastupa u drugoj ligi...

Pogledajte kako je Marinjo pao: