Evo šta kažu

OGLASIO SE ADVOKAT MILOŠA VAZURE: Jedva čekamo da dobijemo poziv, ne znamo za šta nas tužilaštvo tereti!

Autor Nikola Lalović

Sada se oglasio i advokat Miloša Vazure Veljko Delibašić.

Izvor: MN Press

Nakon što je po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcuje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podneta prijava protiv Miloša Vazure, generalnog direktora Partizana, sada se oglasio i njegov advokat.

On je istakao da će Vazura otići da da izjavu čim mu se uruči poziv i da on i njegov klijent jedva čekaju da odgovore na sva potencijalna pitanja.

Istakao je da još uvek ne zna za šta tačno tužilaštvo tereti Miloša Vazuru, ali da je siguran da generalni direktor Partizana nije učinio ništa nezakonito.

"Apsolutno sam siguran da Vazura nije počinio nikakvo krivično delo! Ako moj klijent dobije poziv nadležnog tužilaštva, odmah će se odazvati i otići da da izjavu. Jedva čekam da taj poziv stigne od nadeležnih organa, odnosno tužilaštva. U ovom trenutku ne znam za šta tužilaštvo tereti Vazuru, ali sam siguran na osnovu informacija koje posedujem da nije odgovoran ni za jedno krivično delo", rekao je za Kurir Veljko Delibašić, Vazurin advokat.

Krivična prijava je podneta protiv Vazure i još troje lica zbog navodne zloupotrebe položaja, ali se još uvek čekaju naredni koraci.