OGLASIO SE

RONALDO NA INSTAGRAMU UBEĐIVAO NAVIJAČE - POBEDIĆEMO SRBIJU: Mučili ga Irci, pa poslao poruku Piksijevim Orlovima!

Autor Nebojša Marković

Nije imao svoje veče u četvrtak, ali veruje da će to biti slučaj u nedelju.

Izvor: Profimedia/MN Press

Nije uspeo Portugal da pobedi Republiku Irsku u Dablinu, ali im je i bod iz remija 0:0 bio dovoljan da na tabeli grupe A ostanu lideri ispred Srbije, zbog bolje gol-razlike.

Zato će meč Portugal - Srbija (nedelja, 20.45) odlučivati o direktnom putniku na Svetsko prvenstvo u Katar, a Kristijano Ronaldo uveravana ceo svet - njegova selekcija će tamo otići!

Nije Ronaldo delovao kao svoja najbolja verzija u remiju s Ircima, kojim su Portugalcu stigli do 17. boda u kvalifikacijama, koliko ima i Srbija.

Ipak, bolja gol-razlika znači da će Ronaldo i drugovi u nedelju moći da odigraju i nerešeno, a prva zvezda reprezentacije Fernanda Santoša nema dilemu da će obezbediti mesto na Mundijalu već na tom susretu.

"Uvek je teško igrati u Irskoj, ali osvojen poen sve ostavlja u našim rukama. U nedelju, pred našim navijačima i u našoj kući, zapečatićemo naš put na Svetsko prvenstvo u Katar! Napred Portugal", glasila je Ronaldova poruka na Instagramu.

Ronaldo je u Irskoj bio u centru pažnje i zbog toga što je poklonio dres jednoj devojčici:

Kristijano je očigledno osetio potrebu da se oglasi i uveri sve u Portugalu da selekcija Dragana Stojkovića Piksija nema šta da traži u direktnom okršaju za prvo mesto. Ostaje još da vidimo šta će biti na terenu...