Fudbal

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Srbija 8.40, Bosna i Hercegovina 2.10, Italija 1.65

Izvor Promo

Još jedan fudbalski vikend je pred nama. Za razliku od prethodnih, ovoga puta u fokusu neće biti TOP lige i klupski fudbal, već reprezentacije.

Izvor: MNPress

Iako većina ne voli reprezentativnu pauzu, situacija je sada drugačija jer se vodi bitka za plasman na Svetsko prvenstvo, a svi dobro znamo koliko je to teško, odgovorno, ali i važno!

Između ostalih, mesto na Mundijal žele da izbore i naši „orlovi“ koji u nedelju igraju odlučujući meč sa Portugalom. Biće to veliki izazov za tim Dragana Stojkovića Piksija, ali maksimalno verujemo našim momcima koji će, bez sumnje, ostaviti srce na terenu i učiniti sve da obraduju naciju!

Zadatak težak, ali ne i nerešiv - zato evo male pomoći: odmah posetiite sajt kladionice Meridian i napravite korisnički nalog, ukoliko još uvek niste. Zašto? Zato što Meridian svim novoregistrovanim korisnicima poklanja BONUS BEZ USLOVA ZA DEPOZIT!

Momentom registracije automatski dobijate 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE – a to je i te kako dovoljno za jedan dobitan PATRIOTSKI TIKET – dvojka na Srbiju je 8.40!

Pored meča Portugal – Srbija, očekuje nas još zanimljivih i odlučujućih utakmica, a Meridian vam na sve donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU - Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.