OPA!

GOTOVO JE! LEGENDA SE VRAĆA U BARSU, ĆAVI GA JE ZVAO: Ima skoro 40 godina, ali njemu je bolji od mladih igrača!

Autor Nebojša Marković

Izgleda da je to stvarno rešena stvar...

Izvor: Profimedia

Dani Alves će ponovo obući dres Barsleone! Legenda katalonskog kluba vrlo je blizu povratka na "Nou Kamp", gde bi trebalo da zaigra u timu nekadašnjeg saigrača Ćavija Ernandeza!

Slavni Brazilac će potpisati ugovor, samo je pitanje trenutka, javljaju mediji iz Španije!

Pre nekoliko dana je bilo reči u brazilskim medijima da će 38-godišnji Dani Alves ponovo stići u Barselonu, kao slobodan igrač, što su pojedini u Španiji demantovali.

Ipak, španski "Sport" piše da je sada stvar jasna - Barselona i Alves dogovaraju detalje ugovora, pošto trener Ćavi želi da Brazilac bude deo ovog projekta.

Navodi se da se čeka samo poslednji sastanak kluba i igrača, ali da neće biti nikakvih problema, jer Dani Alves baš želi da se vrati u Barselonu. To i ne čudi, kada se ima u vidu da je slobodan igrač i da je donedavno bio igrač Sao Paula.

Ovakvo rešenje za Barsu je i te kako važno, jer imaju problema na mestu desnog beka, ali i zato što za njega neće morati da plaćaju obeštećenje, imajući u vidu loše klupske finansije.

"Sport" piše da bi Alves čak mogao da ima svoj drugi debi u Barsi već protiv Espanjola 20. novembra, toliko su uvereni da će Brazilac potpisati ugovor sa katalonskim gigantom...