Fudbal

HIT! SLAVNI TIKTOKER PISAO VLAHOVIĆU POSLE GOLA: To je mogao da smisli samo jedan čovek - RADONJA!

Autor Mladen Šolak

"Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter.

Izvor: MN Press/Instagram/printscreen/khaby00

Reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Katar na "Marakani" i uhvatila odličan zalet pred meč odluke u Portugalu. Među "orlovima" je sjajna atmosfera, a jedan detalj ubedljive pobede to je i dokazao.

Kada je Dušan Vlahović dao gol za 3:0 u 53. minutu, proslavio je gol kao Tik Tok i Instagram zvezda, Kabi Lejm.

Upitan za tu proslavu, srpski centarfor je otkrio da mu je Kabi pisao posle utakmice!

"Na tu ideju je došao jedini čovek koji je mogao, Radonja, meni ne bi palo na pamet", rekao je Vlahović uz osmeh.

Izvor: MN Press

"Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo. Rekao sam što da ne. Pratim ga na društvenim mrežama, upoznali smo se u Italiji, pisao mi je posle utakmice. Napisao mi je 'Dobro došao u klub', odgovorio sam mu da nismo mogli da odolimo. Na pokret je napravio popularnost i svaka mu čast - treba biti inovativan, da na to napravi tako veliku stvar", dodao je srpski golgeter.

Vlahović je aktivan na društvenim mrežama, mada ne previše.

"Porastao je broj pratilaca za par hiljada, ali iskreno ne pratim. Mene društvene mreže ne zanimaju toliko, okačim posle utakmice nešto ako prođe sve kako treba, što ne znači da se u budućnosti neću baviti time. Trenutno me to ne zanima, fokusiran sam samo na teren i na trening, na utakmice. Ostalo me ne zanima, prolazno je i proći će".

Dušan je trenutno najtraženiji reprezentativac Srbije među navijačima, koji se utrkuju da mu traže dres, majicu, autogram, fotografiju...

"Uvek je zadovoljstvo kada neko želi da ima tvoj dres ili bilo koji suvenir. Ne tako davno sam i ja bio sa te druge strane i isto to radio. Zato se uvek trudim da ispoštujem sve i da im ostavim bilo šta", rekao je Vlahović pred put u Portugal, na utakmicu odluke protiv Kristijana Ronalda i ekipe u nedelju.